metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga22.04.2014 07:40

"darkangel67" napisał(a):
p. Bogdan Bujak nie jest w zarządzie

Mijasz się z prawdą,na stronie MKS Piotrkowianin,Bujak jest wymieniany jako wiceprezes zarządu. SKŁAD ZARZĄDU MKS PIOTRKOWIANIN PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
Bogumiła Szczukocka - prezes
Bogdan Bujak - wiceprezes
Przemysław Berliński - sekretarz
Artur Kozłowski - członek zarządu
Wojciech Furman - członek zarządu , kierownik drużyny

11

darkangel67 ~darkangel67 (Gość)22.04.2014 12:41

"97300" napisał(a):

Ogaranij się człowieku, po raz kolejny piszę Ci że informacja na stronie jest nie aktualna. Tak ciężko to zrozumieć !!! A co z konkretami z poprzedniego postu ? Jakoś milczysz ???

11

97-300 97-300ranga22.04.2014 13:56

"darkangel67" napisał(a):
informacja na stronie jest nie aktualna.

To trzeba posprzątać ten śmietnik.Bujak był zastępcą prezesa o tym nic nie pisałeś tylko z uporem maniaka powtarzałeś że:
[cytat]"Bogdan Bujak nie jest w zarządzie klubu" Myślisz że jesteś bystry-a?To myśl tak dalej.

13

januszek ~januszek (Gość)22.04.2014 18:07

Przepraszam,że nie odpisywałem,cóż praca.Czy uważasz,że podanie nazwisk coś tu zmieni,czy dzięki temu ci zawodnicy otrzymają zaległe pieniądze?Skoro nalegasz,to zadam Ci jedno konkretne pytanie,jeśli odpowiesz będą kolejne z nazwiskami:Ile razy w zeszłym sezonie pani prezes Szczukocka próbowała uciąć pensję Arkowi Miszce,a ile razy jej się udało?Celem beniaminka,jakim był w zeszłym sezonie Piotrkowianin,było utrzymanie w ekstraklasie poprzez zapewnienie sobie 8 miejsca po sezonie zasadniczym(są świadkowie słów Szczukockiej).Zespół wypełnił te założenia(pomijając ucieczkę z parkietu w Płocku,jak myślicie kto za tym stał???).Adam,jak nie masz coś mądrego do napisania,to nie pisz w ogóle.Równie dobrze mogłeś napisać,że zespół celował w medal,ale się nie udało i stąd brak premii.

01

adam ~adam (Gość)22.04.2014 18:17

Piszcie o konkretach a nie bzdetach czy ktoś jest czy nie "ZASTĘPCĄ !!!! PREZESA !!!" Skoro chcecie sprzątać tę stajnię Augiasza, to piszcie merytorycznie, oceniajcie bez obrażania się na i kogoś, kto myśli inaczej - wnikliwie a przede wszystkim niech z tego wynikają konstruktywne wnioski na przyszłość. Na przyszłość sportu w Piotrkowie Tryb.! Może dożyjemy czasów gdy dotowanie, pomoc, perspektywy dyscyplin sportu w tym mieście nie będą uzależnione od nastroju dnia panów i pań urzędniczek, poglądów ,kawiarnianych ocen i opinii lecz rzetelnych, uczciwych ocen ! To w dużej części właśnie zależy od nas choćbyśmy już przestawali w to wierzyć! A PRM,mimo tego., że nie jesteście facetami z mojej bajki życzę sukcesu w środę !

10

adam ~adam (Gość)22.04.2014 19:13

"januszek" napisał(a):
.Adam,jak nie masz coś mądrego do napisania,to nie pisz w ogóle.

Coś w tym jest ,ale jeśli już tak ,to dlaczego Ty "januszku" piszesz bzdury już tak długo? Frustracja, problemy dnia codziennego, a może.... inne kłopoty i potrzeba resetowania się ? :). Bez względu na rozbieżność orbit podaję dłoń i życzę dystansu do wielu spraw :)

10

iryd ~iryd (Gość)22.04.2014 19:29

"januszek" napisał(a):
Jak wygląda szkolenie w klubie każdy może sobie zobaczyć poniżej,papiery trenera ma może tylko Zenon Kurzydlak.

To taki wspaniały ekspert od wszystkiego nie wie kto w jego ukochanej dyscyplinie sportu ma / lub nie ma / najprostszych papierków na prowadzenie zajęć treningowych ?. To jaki z niego piotrkowski Bond? Tylko / być może jedna osoba / jest szkoleniowcem / no choćby instruktorem piłki miotanej/ ? W ekstraklasie????????. No szanowny "januszku" przezywam totalną frustracje!!!Zresztą określ się ,bo raz krytykujesz zawodników / 40%/ częściej Zarząd /50%/ a dla włodarzy czujnie pozostawiasz tylko te 10%. Mądrala :)

10

januszek ~januszek (Gość)22.04.2014 19:37

Bardzo proszę napisz Adamie,jakie bzdury piszę.Czy jakaś sprawa jest wyssana przeze mnie z palca.Powiem Ci tylko jedno - o tym klubie wiem bardzo dużo,chciałbym zobaczyć normalnie zarządzany klub,gdzie zarząd nie okrada zawodników z pensji,za solidną robotę są premie i szanuje się zawodników.Niestety tego nie mogę powiedzieć i uwierz mi,że w tej opinii nie jestem sam.Czy jestem sfrustrowany i potrzebuję tu zaistnieć?Nie,nie potrzebuję,ale szanuję osoby,z którymi dyskutuje się na fakty.

01

januszek ~januszek (Gość)22.04.2014 20:47

Czy widzisz jakąś różnicę między instruktorem a trenerem piłki ręcznej?

01

darkangel67 ~darkangel67 (Gość)22.04.2014 22:23

Dla wszystkich frustratów pokroju "januszka" i "97-300" powiem tylko jedno, że mimo waszego ględzenia - BYŁ!! BĘDZIE!! JEST!! PIOTRKOWSKI MKS!!! i na tym kończę z Wami rozmowę bo z koniem kopać się nie będę. Pozdrawiam i życzę trochę optymizmu bo jad Was kiedyś zabije.
Ps. I jeszcze informacja dla "januszka" - jeśli nie wiesz jaka jest różnica między trenerem a instruktorem to może poszukaj w internecie tam wszystko jest jasno wytłumaczone, ale może to za trudne dla Ciebie więc Ci pomogę : Trener klasa "A" - Superliga i I liga, Trener klasa "B" - II liga i niższe ligi i żeby odbyć kurs trzeba spełnić następujący warunek : mieć stopień instruktora piłki ręcznej lub licencje C ZPRP

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat