Mijasz się z prawdą,na stronie MKS Piotrkowianin,Bujak jest wymieniany jako wiceprezes zarządu. SKŁAD ZARZĄDU MKS PIOTRKOWIANIN PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
Bogumiła Szczukocka - prezes
Bogdan Bujak - wiceprezes
Przemysław Berliński - sekretarz
Artur Kozłowski - członek zarządu
Wojciech Furman - członek zarządu , kierownik drużyny
Ogaranij się człowieku, po raz kolejny piszę Ci że informacja na stronie jest nie aktualna. Tak ciężko to zrozumieć !!! A co z konkretami z poprzedniego postu ? Jakoś milczysz ???
To trzeba posprzątać ten śmietnik.Bujak był zastępcą prezesa o tym nic nie pisałeś tylko z uporem maniaka powtarzałeś że:
[cytat]"Bogdan Bujak nie jest w zarządzie klubu" Myślisz że jesteś bystry-a?To myśl tak dalej.
Przepraszam,że nie odpisywałem,cóż praca.Czy uważasz,że podanie nazwisk coś tu zmieni,czy dzięki temu ci zawodnicy otrzymają zaległe pieniądze?Skoro nalegasz,to zadam Ci jedno konkretne pytanie,jeśli odpowiesz będą kolejne z nazwiskami:Ile razy w zeszłym sezonie pani prezes Szczukocka próbowała uciąć pensję Arkowi Miszce,a ile razy jej się udało?Celem beniaminka,jakim był w zeszłym sezonie Piotrkowianin,było utrzymanie w ekstraklasie poprzez zapewnienie sobie 8 miejsca po sezonie zasadniczym(są świadkowie słów Szczukockiej).Zespół wypełnił te założenia(pomijając ucieczkę z parkietu w Płocku,jak myślicie kto za tym stał???).Adam,jak nie masz coś mądrego do napisania,to nie pisz w ogóle.Równie dobrze mogłeś napisać,że zespół celował w medal,ale się nie udało i stąd brak premii.
Piszcie o konkretach a nie bzdetach czy ktoś jest czy nie "ZASTĘPCĄ !!!! PREZESA !!!" Skoro chcecie sprzątać tę stajnię Augiasza, to piszcie merytorycznie, oceniajcie bez obrażania się na i kogoś, kto myśli inaczej - wnikliwie a przede wszystkim niech z tego wynikają konstruktywne wnioski na przyszłość. Na przyszłość sportu w Piotrkowie Tryb.! Może dożyjemy czasów gdy dotowanie, pomoc, perspektywy dyscyplin sportu w tym mieście nie będą uzależnione od nastroju dnia panów i pań urzędniczek, poglądów ,kawiarnianych ocen i opinii lecz rzetelnych, uczciwych ocen ! To w dużej części właśnie zależy od nas choćbyśmy już przestawali w to wierzyć! A PRM,mimo tego., że nie jesteście facetami z mojej bajki życzę sukcesu w środę !
Coś w tym jest ,ale jeśli już tak ,to dlaczego Ty "januszku" piszesz bzdury już tak długo? Frustracja, problemy dnia codziennego, a może.... inne kłopoty i potrzeba resetowania się ? :). Bez względu na rozbieżność orbit podaję dłoń i życzę dystansu do wielu spraw :)
To taki wspaniały ekspert od wszystkiego nie wie kto w jego ukochanej dyscyplinie sportu ma / lub nie ma / najprostszych papierków na prowadzenie zajęć treningowych ?. To jaki z niego piotrkowski Bond? Tylko / być może jedna osoba / jest szkoleniowcem / no choćby instruktorem piłki miotanej/ ? W ekstraklasie????????. No szanowny "januszku" przezywam totalną frustracje!!!Zresztą określ się ,bo raz krytykujesz zawodników / 40%/ częściej Zarząd /50%/ a dla włodarzy czujnie pozostawiasz tylko te 10%. Mądrala :)
Bardzo proszę napisz Adamie,jakie bzdury piszę.Czy jakaś sprawa jest wyssana przeze mnie z palca.Powiem Ci tylko jedno - o tym klubie wiem bardzo dużo,chciałbym zobaczyć normalnie zarządzany klub,gdzie zarząd nie okrada zawodników z pensji,za solidną robotę są premie i szanuje się zawodników.Niestety tego nie mogę powiedzieć i uwierz mi,że w tej opinii nie jestem sam.Czy jestem sfrustrowany i potrzebuję tu zaistnieć?Nie,nie potrzebuję,ale szanuję osoby,z którymi dyskutuje się na fakty.
Czy widzisz jakąś różnicę między instruktorem a trenerem piłki ręcznej?
Dla wszystkich frustratów pokroju "januszka" i "97-300" powiem tylko jedno, że mimo waszego ględzenia - BYŁ!! BĘDZIE!! JEST!! PIOTRKOWSKI MKS!!! i na tym kończę z Wami rozmowę bo z koniem kopać się nie będę. Pozdrawiam i życzę trochę optymizmu bo jad Was kiedyś zabije.
Ps. I jeszcze informacja dla "januszka" - jeśli nie wiesz jaka jest różnica między trenerem a instruktorem to może poszukaj w internecie tam wszystko jest jasno wytłumaczone, ale może to za trudne dla Ciebie więc Ci pomogę : Trener klasa "A" - Superliga i I liga, Trener klasa "B" - II liga i niższe ligi i żeby odbyć kurs trzeba spełnić następujący warunek : mieć stopień instruktora piłki ręcznej lub licencje C ZPRP
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!