Już wiem dlaczego prezydent Chojniak nie chciał debaty. Bo się denerwuje, jąka i boi konfrontacji! Czytanie z kartki dobrze Panu Krzysztofowi wychodziło ale kiedy miał coś powiedzieć z głowy to zaczynały się schody. Mało tego uważam że ludzie na parę lat przed emeryturą powinni zasiadać w radach doradczych a nie zasiadać na wysoko postawionych stanowiskach. 57lat więc raptem parę lat żeby przebimbać do emerytury a w naszym mieście potrzeba świeżości, ruchu, ikry! Głosuje na Wiernickiego, nie dlatego że jest z Platformy tylko dlatego że mam dość układów Chojniaka.
Ciekawa debata. Widać profesj8lalozm pana Chojniaka a nie zabawy drugiego. Ten drugi nie wie o czym mówi.
Przestańcie już walić po oczach tym argumentem, że miasto się wyludnia. Popatrzcie, że nie takie jak PT są w czołówce wyludniania: Radom, Częstochowa, Łódź, Bydgoszcz, Sosnowiec... Zawsze będzie napływ do dużych miast jak Warszawa, Poznań czy Wrocław. Tak jest i będzie dopóki będzie wolność przemieszczania się. Piotrków nie będzie nigdy Poznaniem, Krakowem czy Paryżem. Poza tym wielu wyprowadziło się poza miasto na wieś i nadal robią zakupy i korzystają z Piotrkowa. Wiernicki ani nikt inny tego trendu nigdy nie zatrzyma.
Padło proste pytanie komu tę drogę na bagnach magister inzynier wybudował?
I pytanie do Pana Juliusza.. czas start. tik tak tik tak... odpowiadam... No niestety Panie Juliuszu, chodzioło o... Tak myślałem.. To już drugi Pana błąd. Jest nam niezmiernie przykro ale Pan już starował w tej grze. Proszę przypomnieć jakie to były sanowiska..
Pan Wiernicki kandydował do Sejmu z list Koalicji Obywatelskiej, na fotel prezydenta kandyduje z utworzonego naprędce komitetu "Z Sercem dla Piotrkowa" a do Parlamentu Europejskiego to z PiSu czy PSL, czy może Konfederacji ? Proszę o odpowiedź bo się pogubiłam
Ale sztuczny hejt na Krzysztofa, Strach przed porażką Wiernicki nie ma szans
Tabuny niepoprawnych optymistów myślących, że jak zmieni się władza to w mieście coś jeszcze się zmieni, coś się poprawi. Możecie pomarzyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!