W takim razie ogłaszam konkurs (głównie dla tych mądrych co dali mi łapkę w dół): jakie kompetencje posiada Parlament Europejski? Odpowiedzcie sobie, a potem zastanówcie się czy warto utrzymywać 51 darmozjadów.
A czy PE to zmieni?
Zachęcam do obejrzenia tych filmików tych, którzy dali sobie wmówić, że Korwin nienawidzi kobiet i niepełnosprawnych.
A co do ostatniej wypowiedzi JKM o Hitlerze to brak mi słów jak ludzie nie potrafią czytać i słuchać ze zrozumieniem. Przecież on nie powiedział, że nie było Holokaustu, tylko że nie ma jednoznacznych dowodów na to, że Hitler o tym wiedział. Bo nie ma. My możemy przypuszczać, że wiedział i pewnie tak było, ale jednoznacznych dowodów na to nie ma. Myślcie ludzie i czytajcie ze zrozumieniem.
Zobacz jako pikno dziołcha z pani Skrzydlewskiej! Gdyby kampania miała potrwać np. jeszcze z pół roku, to toto wyglądałoby jak moja wnuczka z przedszkola!!!
Ciekawy głos w dyskusji czy warto iść na wybory czy nie.
http://sebastianszustak.blogspot.com/2014/05/tylko-dzieki-nam-25maja-masz-szanse.html
Jak głosować to na KNP.. jak mamy i tak płacić to lepiej na kogoś kto przez ostatnie lata niesiedział przy korycie, a może te nowe twarze coś powoli zdziałają pokażą się ludziom, a w przyszłych wyborach do Polskiego Parlamentu będą mieli więcej głosów i będą nabierać sił aby przeciwstawić się temu co teraz się wyprawia.
Jak głosować to na KNP.. jak mamy i tak płacić to lepiej na kogoś kto przez ostatnie lata nie siedział przy korycie, a może te nowe twarze coś powoli zdziałają pokażą się ludziom, a w przyszłych wyborach do Polskiego Parlamentu będą mieli więcej głosów i będą nabierać sił aby przeciwstawić się temu co teraz się wyprawia.
Mam pytanko dlaczego Korwin-Mike nie posługuje się swoim prawdziwym nazwiskiem,mianowicie Ozjasz Goldberg?
A po co iść. Obecna ordynacja wyborcza tworzy tylko iluzję demokracji dla ciemnogrodu. Wejdą i tak ci co mają wejść. Szkoda czasu i pięknej pogody dla pasożytów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!