metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
OMZK ~OMZK (Gość)17.03.2015 10:34

Tego typu zachowanie jest tym bardziej obrzydliwe, że na emzetki czeka się nieraz od 20 minut do prawie godziny.

228

lars ~lars (Gość)18.03.2015 23:01

Zdarza się też, niestety, że guziki dla wysiadających na żądanie nie działają. Przypuszczam, że od dawna i kierowcy są tego absolutnie świadomi, a mimo to nie patrzą w lusterka i kiedy ktoś krzyknie, że chce wysiąść, to potrafią niegrzecznie odpowiedzieć, że trzeba było nacisnąć guzik.

31

Aero ~Aero (Gość)18.03.2015 23:30

W większych miastach to jest nie do pomyślenia...

51

Bednarski ~Bednarski (Gość)19.03.2015 10:20

tyle chamstwa co tu, to w życiu nie widziałem

71

Pyskata ~Pyskata (Gość)17.03.2015 12:55

No tak! Najlepiej panie prezesie nie komentować,olać ludzi, zamiast pouczyć tych chamów.. Każda praca wymaga kultury, od sprzedawczyń w galerii wymagacie by były pomocne i uśmiechnięte. Tu też jest kontakt z ludźmi a nie ścierwami :/
Mi też tak kiedyś odjechał, a nie wspomnę o starszym panie który dobiegł do mzki, kierowca specjalnie zaczekał, ale idiota nie otworzył drzwi tylko spojrzał na niego i odjechał sprzed nosa!

113

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (Gość)17.03.2015 10:42

nie zobaczył kobiety bo zajęty był pewnie rozmową przez tel.komórkowy,co jest prawdziwą modą panów kierowców z MZK Piotrków

193

Kowalczyk ~Kowalczyk (Gość)19.03.2015 10:19

to jest chamstwo ? to zapraszam pod SKYY

33

Mery ~Mery (Gość)17.03.2015 10:42

To prawda! Nasi kierowcy MZK są niegrzeczni i chamowaci (dodam że nie wszyscy). Mnie też, już się zdarzyło parę razy, że będąc już przy drzwiach kierowca odjechał. Nawet dzisiaj miała miejsce taka sytuacja, na co poskarżyłam się w kolejnej "emzetce", gdzie kierowcą MZK była kobieta. Muszę przyznać że kobiety za kierownicą MZK, nie dość że są znacznie milsze to nawet lepiej prowadzą. Niestety brak konkurencji ze strony bus-ów (jeździ już ich bardzo mało) nieco rozzuchwaliło MZK.

132

Ep ~Ep (Gość)17.03.2015 10:34

A moze pomyslec Panie prezesie o wymianie kierowcow(moze to byl kierowca z PRL-u).Jest bardzo duzo chetnych do tej pracy i w koncu postawic na mlodziez:)

175

Ep ~Ep (Gość)17.03.2015 11:24

Kolego stasiek zabierasz glos a nie masz pojecia o czym mowisz .Emzetki przyjezdzaja albo trzy minuty przed czasem albo spozniaja sie po 10 minut.Z petli poczatkowej kierowca potrafi odjechac trzy-cztery minuty przed czasem zeby nadrobic spoznienieJezdze emzetkami i wiem co pisze.To co ma zrobic pasazer gdzie emzetka przyjedzie na przystanek trzy minuty przed czasem.Moze ktorys z kierowcow wyrazi swoja opinie dlaczego tak sie dzieje.Kierowcy swoje,prezes swoje a rozklad swoje i wszyscy uwazaja ze jest punktualnie.:)

73

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat