Zawsze jestem po prawej stronie, zawsze jestem przeciwko oszołomom z PiS(wliczając marksistę Lecha, który "przyczynił sie" Polsce podpisując Traktat Lizboński).
Pierwsza w mieście inicjatywa uchwałodawcza wyznawców PiSlamu. Było już rondo Gierka, to teraz na bis Kaczyńskich. Później może rondo "kota Alika" wymyślą.
a może ks. Bochyńskiego i Macierewicza. Obecnie dwie najwieksze "gwiazdy" naszego Miasta. Będzie to prawdziwe pośmiewisko Piotrkowa na całą Polskę.
Pod pewnym względem można - obaj to socjaliści!
Jest mnóstwo głupich lub niezbyt pasujących nazw ulic czy rond. I czy to znaczy, że w Piotrkowie musimy mieć kolejne głupio nazwane ronda?
Lewacka część społeczeństwa nie cichnie. Do roboty próżniaki a nie przed kompem siedzicie i Kaczyńskiego się czepiacie..
Spoko, mogę się podpisać ;)
Na mnie możesz liczyć :)))
czy ja i 33 innych mieszkańców też możemy wystąpić z podobnym wnioskiem z inicjatywa uchwałodawczą - rondo Jacka i Placka.
znajdę 33 chętnych na podpisanie na forum?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!