metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
m_acie_k ~m_acie_k (Gość)31.05.2011 20:44

Hmmmm widzę, że ktoś ma niezłe problemy z zaakceptowaniem istnienia osób o innych poglądach, w szczególności gdy je wyrażają i zwalczają toksyczne osoby. Może pan się dalej zachowywać, wisi mi to i powiewa. Każdy normalny człowiek zauważy "oryginalność" pańskiego charakteru, bez problemu. Te gierki kontami nic nie zmienią.
Jedno jest chyba klarowne - w przeciwieństwie do pana nie stosuję "epitetów", oprócz określenia które sam pan wywołał swoimi działaniami. Jedynie mogę współczuć sposobu zarabiania na życie - chyba że pisanie tego potoku komentarzy jest jakimś nałogiem albo hobby. Szkoda tylko, że ciągle z innych kont, jeśli na odległość czuć ten sam styl wypowiedzi.
Ja pana nie pokonam, jestem "za słaby w uszach ", żeby ciągle płodzić te posty i obrażać w każdym z nich pana. Może się pan już na starcie czuć zwycięzcą, szkoda tylko że konkurencja nie polega na poważnej dyskusji tylko obrzucaniu łajnem. To jest już raczej moje zwycięstwo - (cytując) "Nigdy nie rozmawiaj z debilem - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem..." :D
Czekam na minusiki? oj to nie tutaj :D Aczkolwiek dzięki panu poczułem się jak cyrix na pclabie :P

00

janek ~janek (Gość)01.06.2011 10:14

jeżeli kościół chce nowej parafi to niech kupi sobie działkę po cenach rynkowych na przetargu

00

olo ~olo (Gość)01.06.2011 13:26

Czy wiadomo coś o jakiś oficjalnych protestach, petycji itp.? Tam powinien być park, plac zabaw!!! Ludzie...

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)01.06.2011 19:33

Dzisiaj zauważyłem ciekawe zjawisko. Przy kościele we Wrocławiu - wiadomo wielkie miasto, więc coś to znaczy - stały sobie dwie grupki małolatów, raczej tych mniej spokojnych, a bardzie krzykliwych. Tak sobie pomyślałem, jeśli w takim ośrodku nowoczesności pojawia się coś takiego, to pewnie już niedługo pojawi się nowa moda - lansowanie się pod kościołem :D Innymi słowy, mieszkańcy Modrzewskiego, możecie się cieszyć z konkurencji dla Focusa. Może pojawi się nowa płaszczyzna rywalizacji: kościół czy Focus, gdzie się lepiej lansuje?
Na zakończenie cytat: "What if God doesn't care?" (Slipknot, Gematria (The Killing Name), 2008)

00

Kocham zwierzęta ~Kocham zwierzęta (Gość)01.06.2011 20:43

ja uważam że lepiej schronisko dla zwierząt niż kościół

00

anty ~anty (Gość)01.06.2011 22:05

Ja się nie zgadzam, żeby koło mojego apartamentu stał kościół. Widok z balkonu będzie mi psuł. Chyba my ludzie też mamy coś do powiedzenia czy się zgadzamy czy nie. Niech p. Chojniak koło swojego domu zabezpieczy sobie działkę pod budowę kościoła.

00

Nieeeee ~Nieeeee (Gość)02.06.2011 08:46

Kurcze to jest nienormalne..... coś w stylu wolność Tomku w swoim domku .... nikt nie pyta o zdanie mieszkańców osiedla!!!!!! przecież już większość ma wykupione mieszkania włącznie z podziałem gruntów...wracamy do państwa kościelnego!!!!!??

00

Mad ~Mad (Gość)02.06.2011 12:06

Wadel jak można nienawidzieć książek, wiedzy i mówić na książki "czytadła". Ciekawe jakie masz wykształcenie?!

00

d. ~d. (Gość)02.06.2011 12:08

"Mad" napisał(a):
Wadel jak można nienawidzieć książek, wiedzy i mówić na książki "czytadła". Ciekawe jakie masz wykształcenie?!

teraz niestety jest tyle rożnych szkół i uczelni, w których można zdobyć wykształcenie nie przeczytawszy żadnej książki :/

00

Mad ~Mad (Gość)02.06.2011 12:44

Racja!

Komentarz był edytowany przez autora: 02.06.2011 12:46

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat