metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ash ~ash (Gość)03.06.2011 13:41

Pan Chojniak to akurat ma widok z okna wlasnie na kosciol ...
Po drugie Ludzie z os. Zrodlana i tmatych rejonow wreszcie moze beda mieli blizej do kosciola. Poza tym, najlepszym pomyslem byloby przeniesienie "blaszaka" bo on stoi ni w dupe ni w oko. A tu lokalizacja jest lepsza.

00

kako ~kako (Gość)03.06.2011 15:44

No to niech jeszcze stację benzynową tam zrobią i supermarket bo tam jeszcze niema... :/

00

przeciwny ~przeciwny (Gość)03.06.2011 20:41

dlaczego nikt nie pyta okolicznych mieszkańcow co o tym myślą, przeciez gdyby wiedzieli ze za siadadow maja miec kosciół to by sie zastanowili czy tam kupowac :] zal dla wladz tego miasta jaby co trzeba zorganizowac jakas petycje czy protest

00

ELW ~ELW (Gość)04.06.2011 19:17

A może by tak panie Chycki poszukać ogłoszeń o przetargach na sprzedaż miejskoch gruntów. Jezeli miasto nie ma w tym rejonie żadnej działki na sprzedaż, to mój znajomy chętnie sprzeda 15 tyś. m. kw. po 300 zł za metr. Teren częściowo uzbrojoy, dobry dojazd. Cena chyba niewygórowana. Państwo Watykan nie jest biednym państwem i nie powinno żałować kasy na swoją kolejną ambasadę.
P.S. Przyległe grunty też są do sprzedania. Dysponuję telefonami do zainteresowanych sprzedażą.

00

Aborygen  John  Whisky ~Aborygen John Whisky (Gość)04.06.2011 20:03

Miał być Disneyland , będzie Kościół. buhaha......

00

zet ~zet (Gość)05.06.2011 14:33

"kako" napisał(a):
No to niech jeszcze stację benzynową tam zrobią i supermarket bo tam jeszcze niema... :/

market masz w focusie savia.

00

maddox ~maddox (Gość)05.06.2011 15:05

Zastanawia mnie czemu wycięto prawie wszystkie wczorajsze posty, a w szczególności mój. Był na temat i nikogo nie obrażał! Może mi to ktoś wytłumaczyć, bo nie mogę tego zrozumieć?

Komentarz był edytowany przez autora: 05.06.2011 15:06

00

maddox ~maddox (Gość)05.06.2011 18:21

"97300" napisał(a):
Słyszałem że grono ludzi zastanawia się nad pozwaniem tego osobnika.

Że niby Krisa? A niby za co? Poza tym nie sądzę, żeby Kris był tutaj jedynym moderatorem.

00

@wczerwonym ~@wczerwonym (Gość)05.06.2011 18:49

A czego się spodziewaliście,władzy z Pasażu nie podobają się ataki na czarnych w kieckach,mają w d...ie opinie mieszkańców,najważniejsze to wylizać rowy klechom i będzie dobrze,wybraliście takie szumowiny to nie narzekać.

00

oburzona ~oburzona (Gość)06.06.2011 09:35

Nasze miasto nie ma zielonego pojęcia w co inwestować pieniądze. Albo na środku Rynku Trybunalskiego stawiają nikomu do niczego nie potrzebny (chyba że żulom do "konsumpcji" trunków) murek, zabierając większość wolnego placu albo stawiają kolejny kościół, jakby było ich mało w Piotrkowie. A wystarczy trochę pomyśleć i przeznaczyć pieniądze np. na remont albo wyburzenie kamienic, które straszą od dawna swoim wyglądem i sypią nam się na głowy...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat