metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga07.06.2011 05:43

Cenzura jak za komuny.Gdzie wolnośc słowa i wypowiedzi?Noo,ale czego można oczekiwać od takiego portaliku.

00

kris krisranga07.06.2011 11:59

Drogi 97-300, jeżeli posty łamią regulamin czy też nie są zgodne z ogólnie przyjętymi zasadami moralnymi czy też są niezgodne z tematyką zostają usunięte lub edytowane.
Wolność słowa jest ograniczona prawem, nie tylko prawem państwowym (pisanym) ale i prawem naturalnym (moralnym, boskim [ponoć żyjemy w państwie katolickim]).
Jeśli nie podobają się zasady panujące na tym portalu nie musisz z niego korzystać a tym bardziej udzielać się na nim.
Najlepiej jak być skasował konto i dał nam wszystkim odetchnąć.
Nikt Ciebie tutaj na siłę nie trzyma - masz prawo wyboru.

00

wzruszony ~wzruszony (Gość)07.06.2011 12:16

"jajaja" napisał(a):
Mam 30 lat, wiem, że to niemodne poglądy ale chodzę do kościoła, daję na tacę, cieszę się, że za moje pieniądze zostanie wybudowana nowa świątynia!!

00

60 latek ~60 latek (Gość)07.06.2011 12:20

"jajaja" napisał(a):
Mam 30 lat, wiem, że to niemodne poglądy ale chodzę do kościoła, daję na tacę, cieszę się, że za moje pieniądze zostanie wybudowana nowa świątynia!

. Za 30 lat zrozumiesz, że za Twoje pieniądze uszczęśliwił byś nie jedno chore dziecko. Mylisz tylko o sobie.

00

waga ~waga (Gość)07.06.2011 13:37

"kris" napisał(a):
czy też są niezgodne z tematyką zostają usunięte lub edytowane.
Wolność słowa jest ograniczona prawem, nie tylko prawem państwowym (pisanym) ale i prawem naturalnym (moralnym, boskim [ponoć żyjemy w państwie katolickim]).
Jeśli nie podobają się zasady panujące na tym portalu nie musisz z niego korzystać a tym bardziej udzielać się na nim.
Najlepiej jak być skasował konto i dał nam wszystkim odetchnąć.

Nie ma co z nim dyskutować. Ten typ tak ma.

00

Mimi ~Mimi (Gość)07.06.2011 13:58

"60-latek" napisał(a):
. Za 30 lat zrozumiesz, że za Twoje pieniądze uszczęśliwił byś nie jedno chore dziecko. Mylisz tylko o sobie.

Popieram. Jest tyle chorych dzieci, które czekają na naszą pomoc gdyż ich rodziców nie stać na leczenie. Za pieniądze na budowę kościoła można by pomóc wielu takim dzieciaczkom. Wystarczy chcieć...

00

maddox ~maddox (Gość)07.06.2011 16:07

"maddox" napisał(a):
Zastanawia mnie czemu wycięto prawie wszystkie wczorajsze posty, a w szczególności mój. Był na temat i nikogo nie obrażał! Może mi to ktoś wytłumaczyć, bo nie mogę tego zrozumieć?

Niniejszym chciałbym przeprosić moderację za niesłuszne oskarżenia :) Dwa podobne wątki, o podobnej ilości postów sprawiają że się pogubiłem. Oczywiście moja wypowiedź jest w drugim wątku ;)

00

97-300 97-300ranga07.06.2011 17:08

"kris" napisał(a):

Ciebie też.

00

kris krisranga07.06.2011 17:20

"97300" napisał(a):
Ciebie też.

Otóż kolego, ja nie narzekam na swoją pracę, nie oskarżam nikogo o nic.
I proszę już ze mną nie wchodzić w polemikę, bo to do niczego nie prowadzi.

"maddox" napisał(a):
Niniejszym chciałbym przeprosić moderację za niesłuszne oskarżenia :)

Przeprosiny przyjęte ;)

00

jajaja ~jajaja (Gość)07.06.2011 21:32

"Mimi" napisał(a):
Popieram. Jest tyle chorych dzieci, które czekają na naszą pomoc gdyż ich rodziców nie stać na leczenie. Za pieniądze na budowę kościoła można by pomóc wielu takim dzieciaczkom. Wystarczy chcieć...

Dziecinada! Proponuję uświadamiać np. palaczy że puszczają pieniądze z dymem, albo alkoholików że piją. Ile dzieciaczków za ICH pieniądze można uratować! A ja daję na tacę i biednym. I nikt mi nie zabroni. Zauważ, że ci co nie dają mają zawsze pretensje do tych co dają na tacę, a nie na odwrót. Trochę tolerancji.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat