Jestem zupełnie zaskoczony. To wbrew testamentowi JPII, który mówił po mojej śmierci budujcie szpitale i schroniska dla bezdomnych, a nie kościoły i pomniki. Dodatkowo piotrkowskie kościoły ciężko jest zapełnic to nie wiem po co następny.
No a kogo to obchodzi,jakiś tam nędzny felietonik????????????Czytelniczko,poczytaj coś ciekawszego i inteligentniejszego
Kościoły się buduje dla dobra "księży" by im w skarpecie nie brakło dudków na imprezy wakacyjne i urlopowe, a także zabawy na parafii :D
Nie nooo pan i władca klonów musiał wiedzieć już wcześniej o tych zamiarach. W końcu jak ktoś potrafi obsługiwać tyle kont - pamiętać tyle loginów i haseł, udawać tyle stron konfliktu - jestem za a nawet przeciw, no ogólnie nadczłowiek po prostu :D Ten pan pewnie o tym wiedział nim sam "prezydent" i "duchowni" uzgodnili taką cenę za wsparcie w kampanii... wojennej przeciw Piotrkowianom.
Aaaa, żeby nie wyrabiać zbytniej aktywności na nm, gratuluję panu władcy nauczenia się nowego słowa (mizantropia) od studenta politechniki, słuchanie Slipknota procentuje czasami :D
Ależ pasjonująca dyskusja klonów się tutaj toczy :D
Normalnie prawie jak "rozmowa" kiboli Widzewa i Legii hahahahah
Kurcze nooo a jeszcze kilka miesięcy temu tak się jeden troll z drugim trollem popisywali przed publiką, no normalnie masakra :D
Jeszcze trochę i w zakładach bukmacherskich będą przyjmować zakłady kto jest większym kreatorem klonów ^^
nOOOO....na dominującego kreatora, głupoty,to niejaki m_aci pretenduje. Płacą 1.o5 za każdą postawioną złotówkę. Słabiutko. Wygra w cuglach.
to się nie mieści w głowie!!!!!!! a psy chyba będą musiały nauczyć się korzystać z wc w mieszkaniu hahaha nie dość , że uszczęśliwią nas połączeniem Modrzewskiego z obwodnicą to jeszcze kościół !!!!!
"Władze kościelne mają nadzieję, że miasto zabezpieczy działkę dla potrzeb nowego obiektu sakralnego. - Czasami jest tak, że jeśli miasto dysponuje jakimiś działkami, to w swojej perspektywie zabezpiecza jakieś usługi dla ludności typu szkoły, przedszkola, kościół. I to również jest wskazanie, że miasto powinno zabezpieczyć jakiś teren."
Ja też mam nadzieję, że miast zabezpieczyło mi jakąś działkę, bo chcę zamieszkać w mieście.
Nadzieja matka głupich.
Nooo nie noooo, pafetic, ^^^narodowe podrzegacze z pod znaku ręki z mieczem, skopiowali pomysł prawicy. No to widać III WŚ - starcie pawicy z lwicą, jak to ci którzy mawiają, w pewnym sensie^^ może zawrócić.
Szkoda tylko, że po mimo żałośliwości Ga(dzinówki)zety.pl Polskiej i tego małego towarzystwa, temat przewodni jest jak bardziej wirtualny.
"Skecz od dziś ze starym świętem" acz kolwiek lepiej ty przypasował segment "Rozsprzedać Bajkał i Karpatki" (Big Fritz, Atomiści, 1998)... Kto^^^^ by pomyślał, że po 30 latach taka wisienka może w 100ha wyrażać rację tych karierowiczów' wyniesionych przez masy skierowane przez... nooo wiadomo, nooo zaraz wyjdzie *pafetic, nooo, krzywym komunistom. :D hahahah cccc. :DD
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!