metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga11.02.2011 21:11

"Agnieszka" napisał(a):
Czasami siedzimy sobie w pracy (a pracuje w miejscu gdzie praca nasila się pod koniec miesiąca) i nam się nudzi.

To współczuję bo nudna praca to gorzej niż wojna. A co na te nasze wypowiedzi Twój szef? Poproś go, niech coś napisze.Poprosimy go o podwyżkę dla Ciebie za takie zaangażowanie w nudzenie się w pracy.
A tak swoją drogą to mogłabyś choć trochę napisać coś na temat bo pomyślimy, że jesteś jakimś dzieciakiem sfrustrowanym przez szkołę i życie. No Agniecha daj coś z siebie. Pokaż, że masz ja.., sorry chciałem powiedzieć mózg.

00

Agnieszka ~Agnieszka (Gość)11.02.2011 21:18

Ha, szef nam wtóruje akurat, także dzięki, może jak to przeczyta to się przychyli do prośby. Swoją drogą patrząc na godziny Waszych wpisów też nie jesteście przykładnymi pracownikami:)
Nie muszę nikomu pokazywać, że mam mózg tak jak wy to robicie. Ja nie mam takich kompleksów:)
Jeśli chodzi o pisanie na temat, to przyganiał kocioł garnkowi hehehe:)

00

Aman Amanranga11.02.2011 21:21

"MARKPIO" napisał(a):
łącznie ze znanym aktorem

Kurcze zachodzę w głowę o jakim aktorze mówisz. Przejrzałem kolejny raz księgę o ILO pana Bartczaka i nie mogę dociec.

00

Aman Amanranga11.02.2011 21:28

"Agnieszka" napisał(a):
Nie muszę nikomu pokazywać, że mam mózg tak jak wy to robicie. Ja nie mam takich kompleksów:)

Ja mam niestety ten kompleks, że posiadam mózg i to odróżnia mnie od innych, którzy nie mają takich kompleksów.

"Agnieszka" napisał(a):
patrząc na godziny Waszych wpisów też nie jesteście przykładnymi pracownikami:)

A kto z nas napisał, że robimy to w pracy. Chyba zbyt daleko się posunęłaś w swoim usiłowaniu powiedzenia czegoś odkrywczo mądrego. Tylko Ty napisałaś, że olewasz swoją pracę ale to już Twój i Twojego przełożonego problem.

"Agnieszka" napisał(a):
Jeśli chodzi o pisanie na temat, to przyganiał kocioł garnkowi hehehe:)

Ja w odróżnieniu od Ciebie napisałem kilka postów na temat a Twojego nie widziałem jeszcze żadnego. Być może takowego się nigdy nie doczekamy ale to wynika z Twojego braku kompleksu jak wcześniej napisałaś.

00

swan ~swan (Gość)11.02.2011 21:37

Jego dorobek kapłański,naukowy przekreślił stając po stronie opcji POlitycznej,która z jego korzeniami nie miała i nie ma nic wspólnego.

00

Wierzejowicz ~Wierzejowicz (Gość)11.02.2011 21:45

Nasz rodak!? To dlaczego stanął po stronie Platformersów?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 21:47

"Aman" napisał(a):
):

Jerzy Rogalski- Jaszczuk w "oo7 zgłoś się" i Tosiek w "Plebani".Ponadto sporo go było w kabaretach.Facet z Moszczenicy.Tak jak wcześniej pisałem kończył I L.O. w Piotrkowie razem z późniejszym arcybiskupem Źycińskim!
Mało znany temat.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 21:50

"Aman" napisał(a):
"Agnieszka" napisał(a):
patrząc na godziny Waszych wpisów też nie jesteście przykładnymi pracownikami:)

Kochana Ty moja!
Pieniądze nigdy nie śpią!:)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 21:52

"MARKPIO" napisał(a):
Mało znany temat.

W Wilkipedii piszą coś tam o Oleśnicy.Przekłamanie!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 21:57

"swan" napisał(a):
Jego dorobek kapłański,naukowy przekreślił stając po stronie opcji POlitycznej,która z jego korzeniami nie miała i nie ma nic wspólnego.
cytat
Aman

Jego dorobek naukowy ,zazwyczaj typowo teologiczny jest sporawy.Jego dorobek polityczny jest potężny.Od TW Filozofa do śmiesznego wręcz klakiera partii z lekka liberalnych.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat