metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga11.02.2011 21:57

"MARKPIO" napisał(a):
Jerzy Rogalski- Jaszczuk w "oo7 zgłoś się" i Tosiek w "Plebani".Ponadto sporo go było w kabaretach.Facet z Moszczenicy.

Masz rację. Znalazłem w książce w spisie absolwentów. Matura rocznik 66 ale nie było żadnej większej wzmianki na jego temat. Wiedziałem, że gość jest z Moszczenicy.

00

swan ~swan (Gość)11.02.2011 22:05

Mój kuzyn(absolwent Chrobrego z przed wojny)opowiadał mi cośkolwiek na ten temat.Też duchowny.

00

Agnieszka ~Agnieszka (Gość)11.02.2011 22:12

Ha dobre.Aman wzniosłeś się na wyżyny bredzenia:) Może masz mózg, ale taki ptaki w Czarnobylu:)(Pokazujesz go zwłaszcza obrażając wszystkich wokoło. Ludzie z mózgiem mają trochę inny poziom kolego)
Gdzie ja napisałam, że olewam pracę? Czyżby Cię wzrok zawodził? Rozumiem, że ty w pracy na nudę nie narzekasz absolutnie nigdy?
Jeśli chodzi o pisanie na temat. Ty się skupiasz na dokopaniu, ja biorę przykład z Ciebie:)
Skupiacie się na roztrząsaniu historii, arb odszedł... Człowiek z mózgiem na chwilkę chociaż może by się zadumał. Ty z miejsca gryziesz, to ewidentnie świadczy o wielkim, ale nie mózgu a kompleksie niespełnionego dziennikarza.
Ewentualnie chłopca z podwórka w kapturze, który zna tylko jedną formę komunikacji.

00

Agnieszka ~Agnieszka (Gość)11.02.2011 22:27

Zresztą myślę, że to najlepszy moment na koniec tej dyskusji, która faktycznie nic do głównego tematu nie wnosi, a coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu jakim przykrym, smutnym i pełnym nienawiści człowiekiem jesteś. Takie moje subiektywne odczucie.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 22:29

"Agnieszka" napisał(a):
~Agnieszka (Gość)

Aga! Że się tak zwrócę.Umów się ze mną to porozmawiamy:)

00

Aman Amanranga11.02.2011 23:06

"Agnieszka" napisał(a):
Ty się skupiasz na dokopaniu, ja biorę przykład z Ciebie:)

Ty zaczęłaś pierwsza szczekać jak pies na mnie i innych forumowiczów. Pokaż ile Ty napisałaś postów i jaki jest Twój wkład w ten portal wtedy będziemy mogli porozmawiać. Ja swojego pierwszego postu tutaj nie zacząłem od obrażania ludzi tak jak Ty to uczyniłaś więc nie dziw się, że wywołujesz raczej negatywne odczucia. Proszę Cię napisz choć jeden post na temat śmierci arcybiskupa Życińskiego. Bo jak na razie tego nie uczyniłaś. Posty takie napisał Markpio, Major i ja ale za to zostaliśmy przez Ciebie wyśmiani. Teraz czekamy na Twój post na temat. Agnieszka prosimy. Nie rób nam tego. Włącz się do dyskusji.

00

Aman Amanranga11.02.2011 23:25

"MARKPIO" napisał(a):

Markpio, idź na całość!

00

Agnieszka ~Agnieszka (Gość)11.02.2011 23:37

Aman
Proszę Cię litości. Ja już napisałam, że na temat śmierci arcybiskupa trzeba się pochylić, może chwile posiedzieć w milczeniu, tak jak w przypadku śmierci każdego innego człowieka. Wy (zwłaszcza ty) zamiast to właśnie uczynić zaczęliście przerzucać się głupotami! Czy wypisywanie głupot na temat szybkości pojawienia się informacji na tym portalu było na temat ja się pytam! Czy wytykanie i roztrząsanie jakiś bredni (być może prawdziwe, być może nie) w godzinę czyjejś śmierci jest fair?!
Obrażanie już Ś.P. człowieka jest fair i na temat?!
TYLE. Nie dziwie się, że ten kraj wygląda jak wygląda. A ludzi którzy tu pracują szczerze podziwiam.

Cytuję:
"MARKPIO" napisał(a):
Markpio, idź na całość!

Czy aby koleżko się nieco nie zagalopowałeś?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 23:49

"Aman" napisał(a):
Markpio, idź na całość!
cytat

Nasze hipotetyczne spotkanie ma mieć charakter dydaktyczno-zbliżeniowo-rekreacyjne.Pragnę omówić wpływ filozofii Kanta na kierunek przepływu przez nasze miasto rzeki Strawy.Przy okazji kawa czy też drink/drinki/ nie powinny znacząco wpłynąć na toczące się dysputy.
To że pragnę poznać Agę wypływa z chęci poznania innych punków widzenia na otaczającą nas rzeczywistość.Niejako pozwoli to nam podnieść poziom naszych dywagacji i zakończyć spory.

00

agnieszka ~agnieszka (Gość)11.02.2011 23:55

Super. Czemu mój komentarz się nie ukazał drogi moderatorze? Ładnie to tak manipulować dyskusją?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat