metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 12:05

"pajac" napisał(a):
A tekst na portalu pojawił się na gorąco ok. 21:00 niecałą godzinę po informa

Byłem pierwszy.:))Pisałem o tym o 21.11.Jeszcze tej informacji na epiotrków nie było.Aczkolwiek prawdą jest że ukazała się ,lecz po 21.20.Uważam że to i tak dość szybko,ja tylko wzmiankowałem o tym temacie,oni stworzyli artykuł.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 12:09

"MARKPIO" napisał(a):
MARKPIOranga
3 minuty temu, 12:05
"pajac" napisał(a):
A tekst na portalu pojawił się na gorąco ok. 21:00 niecałą godzinę po informa
Byłem pierwszy.:))Pisałem o tym o 20.11h.eszcze tej informacji na epiotrków nie było.Aczkolwiek prawdą jest że ukazała się ,lecz po 21.00.Uważam że to i tak dość szybko,ja tylko wzmiankowałem o tym temacie,oni stworzyli artykuł.
edycja cytat
czytelnik

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 13:08

"major-Koniecpolski" napisał(a):
major Koniecpolskiranga
7 minut temu, 12:58
W sukurs internaucie Amanowi

Zastanawiać się można a i nawet trzeba.I tak w te ponure,wręcz "listopadowe" popołudnie tknęło mnie że Piotr W. to chyba teraz awansował na majora.Majora-Koniecpolskiego?!

00

ola ~ola (Gość)11.02.2011 13:37

Cytuję:
W sukurs internaucie Amanowi
Punkt 1
"epiotrkow.pl" napisał(a):
W wieku 62 lat w Rzymie zmarł dziś nagle abp Józef Życiński.
Tak czytam dzisiaj, 11 lutego. A to nieprawda. Bowiem arcybiskup zmarł przecież 10 lutego. Czyli informacja na portalu powinna się zaczynać od tego, że "zmarł wczoraj".
Oczywiście, widziałem tę informację już wczoraj wieczorem na epiotrkow.pl i wszystko w danym dniu się zgadzało, ale dzisiaj należało jak najwcześniej zmodyfikować datę i słowo "dziś" zastąpić słowem "wczoraj". Niechlujstwo redakcyjne.

Noooo to dałeś czadu haha. Tym jednym stwierdzeniem wystawiłeś sobie świadectwo i to bynajmniej nie pochlebne. Jeżeli już, to podaje się datę (czyli 10 luty) a nie wczoraj, dziś. Także jak się czepiać to porządnie. Tyle
Czytając wasze wypociny (amana zwłaszcza) odnosi się wrażenie, że jesteście okropnie zazdrośni. Czemu nie prześlecie swoich tekstów? Redakcja pewnei by je puściła, my sobie wtedy pokomentujemy. Uważam, że w piotrkowie dziennikarstwo w cale nie jest na takim poziomie jak tu się zarzuca. Pooglądajcie sobie lokalne tomaszowskie media. Tam to jest poziom...
A i Aman nie ma konieczności pisania Piotrków Trybunalski./ To jest portal lokalny, więc jak osoba z Lublina (hahahah) będzie miała ochotę tu zajrzeć, to na pewno będzie wiedzieć, że chodzi o Trybunalski.

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)11.02.2011 13:50

"ola" napisał(a):
czyli 10 luty

10 luty? 10 lutego!

"ola" napisał(a):
nie pochlebne

Nie pochlebne? Niepochlebne!

"ola" napisał(a):
Tyle

Tyle - a gdzie kropka na końcu?

"ola" napisał(a):
amana zwłaszcza

amana zwłaszcza? Amana zwłaszcza!

"ola" napisał(a):
w cale

w cale? Wcale!

"ola" napisał(a):
A i Aman nie ma konieczności pisania Piotrków Trybunalski./ To jest portal lokalny, więc jak osoba z Lublina (hahahah) będzie miała ochotę tu zajrzeć, to na pewno będzie wiedzieć, że chodzi o Trybunalski.

Nie bredź.

Komentarz był edytowany przez autora: 11.02.2011 13:51

00

ola... ~ola... (Gość)11.02.2011 13:53

Dzięki za wytknięcie błędów ort. Ale może odniesiesz się do treści?

00

ktoś ~ktoś (Gość)11.02.2011 13:58

Gdyby abp to przeczytał to by się załamał poziomem dyskusji. On, który chciał zgody.
A Aman jątrzy jak pewne radio

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 13:59

"major-Koniecpolski" napisał(a):
to na pewno będzie wiedzieć, że chodzi o Trybunalski.

Albo będzie sądzić że chodzi o Piotrków Kujawski...

00

Luca ~Luca (Gość)11.02.2011 14:05

no tak, odszedł TW Filozof a wy o pierdoły się kłócicie

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 14:19

"Luca" napisał(a):
odszedł TW Filozof

Zwerbowany przez piotrkowskiego pułkownika esbecji Alojzego Perliceusza?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat