ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Mikołajki w restauracji Miód i Wino w Sulejowie

Czwartek, 05 grudnia 2019
Już 6 grudnia restauracja Miód i Wino zaprasza wszystkich fanów pysznego jedzenia na premierę nowej karty.
Znajdziecie w niej coś słodkiego, coś dla smakoszy ryb, a przede wszystkim dla tych, którzy chcą spróbować czegoś oryginalnego!

Ładuję galerię...

Nietypowe połączenie smaków, różnorodność, nietuzinkowa aranżacja dań to tylko kilka niespodzianek, które na gości czekają tego dnia ze strony podklasztornej restauracji.

 

Jeśli nie macie pomysłu na mikołajkowy prezent, restauracja Miód i Wino na ten grudniowy wyjątkowy dzień proponuje Wam skorzystanie z menu degustacyjnego. Opcja ta pozwoli na spróbowanie wielu dań w mniejszych porcjach.

Na swoją premierę doczekała się również karta napojów, a wraz z nią piwa z lokalnego browaru!

 

To coś, czego w Sulejowie i okolicy jeszcze nie było! Receptura opracowana wraz z najlepszymi piwowarami z pewnością sprawi, że właśnie to piwo będzie kojarzyć się z historią, klimatem oraz niezwykłym smakiem, które niesie ze sobą Hotel Podklasztorze.

Jedno jest pewne - nowa karta zaskoczy niejednego krytyka. Znajdziecie w niej pieczonego łososia Mowi z risotto podanego z bulionem rybnym, bulion z kury zagrodowej podany z pierożkami truflowymi, jagodowym kawiorem oraz oliwą pietruszkową, a także kremowy żurek na żytnim zakwasie podany z jajkiem oraz boczkiem z dzika.

 

Kosztowanie dań w cysterskich murach w towarzystwie chorałów to doskonała okazja, żeby zabrać znajomych lub rodzinę i urządzić sobie pyszne Mikołajki!


Zainteresował temat?

3

1


Zobacz również

reklama
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat