metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wykorzystywana ~wykorzystywana (Gość)12.09.2018 20:01

a ja mam prośbę o wprowadzenie nocnej prohibicji na stosunki. Od czasu gdy mój chłop nie może pić, całe noce chce ze mnie korzystać. ja już mam tego dosyć, bolą mnie już plecy i nogi ! Panie prezydencie proszę !

53

gość ~gość (Gość)12.09.2018 20:34

To wy macie problem heee nie my twój problem że masz chłopa świnie hee i dobrze że sklepy są zamknięte chociaż nie pracuję w nocy tylko sobie śpie jak Wyyyyyy.Madrale

34

nemo ~nemo (Gość)12.09.2018 20:40

Bzdura! Każdy może wcześniej kupić alkohol a policja i straż miejska owszem przyjmują zgłoszenia naruszenia ciszy nocnej a patrol przyjeżdża do pustej ławki po godzinie lub półtorej. Stad wniosek że w noce weekendowe w Piotrkowie Trybunalskim jeden radiowóz obsługuje całe miasto.

71

gość ~gość (Gość)12.09.2018 20:49

Ta kobieta co pisze komentarze pod tym artykulem powinna sie leczyc w poradni AA bo tylko jej jest szkoda zakazu

46

xx ~xx (Gość)12.09.2018 21:11

Ha ha ha. Łódzka, okolice Żabki i poczty. Od czerwca do teraz, jeżeli jest ciepły wieczór imprezy zakrapiane pod chmurką. Głównie przy poczcie. Straż miejska i policja tylko przejeżdża ale chyba zero interwencji. Taka prohibicja w lato. W blokach powybijane szyby w drzwiach na klatki, bo młodzież pije do późna w nocy pod blokiem a potem trzeba się wyrzuć na skrzynkach na listy albo na zbrojonych szybach. Nieraz można jeszcze rozpie...yć drzwi od windy. Albo skopać samochody wracając po libacji do domu. Taka młodzież. Niby nie z patologicznych rodzin a jednak patologiczna. 20% spadły interwencje, pewnie po zgłoszeniach telefonicznych. A o ile spadły interwencje służb na nocnych patrolach? Pani Burzyńska bezradnie rozkłada ręce, że te głupie ludzie kupują teraz w nocy alkohol niewiadomego pochodzenia. A czego się spodziewała? Kiedyś też istniała sprzedaż alkoholu niewiadomego pochodzenia, ale jaki to był odsetek. A może Pani Burzyńska przedstawi nam o ile procent sprzeda, tego alkoholu z niewiadomego pochodzenia, teraz wzrosła od wprowadzenia prohibicji.

102

Adamo ~Adamo (Gość)12.09.2018 23:14

a ile procent pijanych kierowców jest dzięki temu bo jadą na pobliskie stacje benzynowe lub sklepy poza piotrkowem żeby się dopić jak brakło ciekawe czy to policzą

63

gość ~gość (Gość)13.09.2018 01:09

Mój mąż strasznie chrapie zatem jako mieszkanka Piotrkowa od urodzenia wysyłam sygnał, kto jak nie Prezydent i jego radni tego łobuzowi jednemu zakaże! Ja i mój słuch liczymy na Was AVE

42

suty ~suty (Gość)12.09.2018 15:24

Państwo policyjne, państwo wyznaniowe. Chojniak drugi kononowicz- nie będzie niczego

183

gość ~gość (Gość)13.09.2018 06:12

Brawo panie prezydencie popieram tylko pytam kto pomoże o zachowanie ciszy nocnej do kogo zgłaszać ręce opadają

24

gość ~gość (Gość)13.09.2018 07:34

Jaka szybka reakcja na wypowiedź pani prezydent Marleny Wężyk-Głowackiej. Widać, że się boją. Nadchodzi czas zmian w Piotrkowie.

35

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat