metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pietrek Pietrekranga05.02.2011 14:10

"Zielun" napisał(a):
"wypasiona fura tatusia" ej koleś zazdrościsz czy co?

Nie zazdroszczę bo nie ma czego

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.02.2011 07:54

"klet" napisał(a):
Wsparcia potrzebuje to racja. Co do obwiniania to nikt go tutaj nie obwinia bo to już jest stwierdzone, że to kierowca doprowadził do wypadku, a nie pogoda.
cytat

Na zaistnienie pewnych sytuacji ma wpływ wiele nakładających się czynników!I taki np. Kubica wielki mistrz i co????

00

bzzzyyyy ~bzzzyyyy (Gość)07.02.2011 14:25

boże ludzie czy wy sie słyszycie w ogóle!!!!!!byliscie tam ????widzieliscie jak bylo,jakie byly okolicznosci????dajcie spokój temu Mateuszowi on juz i bez waszych komentarzy ma dość-zamiast go obwiniać weź się jedna z druga dewotą za obiad. Plotkowanie i gdybanie mozna przypisać wszystkim-wiecej empati a nie emocji!!!!Dewoty do garów!!!!!ktops pisze ze wina kierowcy zawsze oczywista-prawdopodobna ale nie oczywista.a pomyslałas szanowna paulinko że czasami wystarczy jakies nieprzewidziane zdarzenie ,ułamek sekundy -kot ,pies rowerzysta,jeden ruch poslizg i tragedia -czy on tego chcial????no ludzie czy on tego chcial????

Komentarz był edytowany przez autora: 07.02.2011 14:34

00

luna ~luna (Gość)07.02.2011 14:34

"bzzzyyyy" napisał(a):
Dewoty do garów!!!!!

A piraci drogowi za kratki!!!!

00

maddox ~maddox (Gość)07.02.2011 15:05

"bzzzyyyy" napisał(a):
czy on tego chcial????no ludzie czy on tego chcial????

Ja oceniam ludzi po czynach a nie po intencjach bo dobrymi intencjami to piekło jest wybrukowane...

00

P51 ~P51 (Gość)07.02.2011 16:24

"bzzzyyyy" napisał(a):
czasami wystarczy jakies nieprzewidziane zdarzenie ,ułamek sekundy -kot ,pies rowerzysta,jeden ruch poslizg i tragedia -czy on tego chcial????no ludzie czy on tego chcial????

Czy on chciał?Nie chciał, nawet o tym nie pomyślał, jak również o tym,że w zimie może być ślisko.Też nie pomyślał.
Że kot,że pies, też nie myślał...To co on chciał,jak nie myśli...?

00

dorin dorinranga07.02.2011 17:31

kasia

Cytuję:
ja bym go jeszcze za karę postawił twarzą w twarz z rodziną chłopaka który zginął tak żeby musiał spojrzeć w oczy tym którym odebrał syna, brata czy chłopaka... nawet nie przeprosił jego rodziców!! i co to za sprawiedliwość?

Aż strach pomyśleć, że żyją na świecie osoby takie jak ~kasia-szkoda mi Cię dziewczyno, bo nie wiesz co pleciesz. Używasz czasem rozumu, bo ja wnioskuję, że nie.

00

zet ~zet (Gość)07.02.2011 20:50

patrzac na fotki na drodze oczywiscie lododwisko. ale i predkosc na te warunki była za wysoka biorac pod uwage to co zostało z samochodu...

00

-KIEROWCA- ~-KIEROWCA- (Gość)08.02.2011 12:00

TEZ MIAŁEM 18LAT I JEŻDZIŁEM SAMOCODEM I DLATEGO WIEM ,ŻE JEŚLI RODZICE CHCECIE BY WASZE DZIECI ŻYŁY NIE DAWAJCIE IM SAMOCHODU MINIMUM DO 20ROKU ZYCIA BY SAMI NIE GINELI I INNYM NIE ODBIERALI ŻYCIA.,TAKA PRAWDAŻE TRZEBA MIEC DUZO ROZUMU ,WYOBRAŹNI , DOŚWIADCZENIA I ODPOWIEDZIALNOŚCI BY JEŻDZIĆ SAMOCHODEM ...TERAZ MAM 35LAT I JAK WIDZĘ ILE RAZY DZIENNIE INNI SMARKACZE NARAŻAJĄ MNIE NA NIEBEZPIECZEŃSTWO TO ZAŁAMKA //POWINNY BYĆ BADANIA PSYCHIATRYCZNE PRZED UZYSKANIEM PRAWKA, BO GDYBY WSZYSCY TRZYMALI SIE PRZEPISÓW NIE MA MOWY BY BYŁY WYPDAKI. TEN KOLES MUSIAŁ JECHAC NA TEJ PROSTEJ OK 120-140 ŻEBY TAK SIE WBIĆ W SŁUP-A ILE TAM JEST OGRANICZENIA???? TEREN ZABUDOWANY ??/ KTO WIE ??

00

książe ~książe (Gość)10.02.2011 08:36

Stało co się stało. Nie dostosowali predkości do warunków na drodze. Była szklanka. zero piasku albo soli na drodze. wpadli w poslizg. zjechali na przeciwny pas. odbili sie od kraweznika i w słup. o maly wlos a by zabili czlowieka ktory stał na chodniku przed swoim domem. Teraz w takiej dziurze stare dewoty maja gadania głupot na rok. jak ktos nie widzial to niech nie gada. Szkoda chlopaka i zadne gadania i spekulacje jak bylo nie zwróci mu zycia :((

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat