metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lukasz1257 ~lukasz1257 (Gość)04.02.2011 16:38

Aman ty za to mózgu używasz pisząc na kogoś takie banialuki.Tobie chyba płacą za pisanie tych głupot bo uważasz się za najmądrzejszego na świecie, czekaj jak tylko Ciebie spotka taka krzywda, albo kogoś z Twojej rodziny zobaczymy czy będziesz pisał to i owo.

00

Znajoma ~Znajoma (Gość)04.02.2011 16:39

Wszystkim wam się wydaje, że jesteście najmądrzejsi! Ale nie wam oceniać ludzi. A tym, którzy szukają winnych radzę niech się lepiej zastanowią co piszą, bo łatwo się mówi a jeszcze łatwiej pisze!!!Wasza obojętność to tragedia, bo tak naprawdę Obojętność to paraliż duszy, to przedwczesna śmierć.

00

Force ~Force (Gość)04.02.2011 17:16

Ludzie pomyślcie zanim coś napiszecie... Teraz możesz pisać, że używał nogi zamiast mózgu, ale jak byś ty był na miejscu kierowcy, a znam kierowce z RL i pasażera To byś inaczej pisał/mówił. Tych dwoje co jechali to dobrzy kumple... Wydaje się wam, że jeden chciał zabić drugiego ? Pomyślcie co kierowca teraz czuje... Na pewno źle się czyje z faktem, że zabił kumpla. Postaw się w jego sytuacji jak przechodzi obok jego rodziców. Jechałem nie raz z (Kierowca) tego samochodu i on nie był z tych co tylko GAZ! GAZ! GAZ! Tak miało być i nic tego nie zmieni.. To wasze zbędne gadanie co i jak gdzie i po co nic nie zmieni ! Tylko dobijacie kierowce... Nie znacie całej sprawy to po co gadasz...
Masz Prawko ? Jak masz to na pewno nie raz się zrobiłeś jakiś błąd tylko nie był tak poważny jak tutaj. Każdy jest tylko człowiekiem i popełnia błędy. Mieli pecha i współczuje
kumplowi co prowadził i rodzinie zmarłemu...
NIC NIE ZMIENI WASZE PISANIE TYLKO dobijecie kierowce tak i tak już ma psychikę na skraju. I mam nadzieje, że on nie zrobi sobie nic. [*]

00

[*] ~[*] (Gość)04.02.2011 17:45

Co wy piszecie. ! Jak nie wiecie jak było to po co się wypowiadacie. ?! Też jestem ze Zelowa i wiem jak to było..
Nawet chyba sobie sprawy nie zdajecie co jego rodzice czują jak i rodzice kierowcy. :(
Nigdy o Tobie nie zapomnimy. [*] ;((( .

00

klet ~klet (Gość)04.02.2011 17:46

"Znajoma" napisał(a):
Obojętność to paraliż duszy, to przedwczesna śmierć.

Nie mieszajmy w to Kościoła proszę. Dość mam tej całej sekty.
Chłopak nie dostosował prędkości do warunków panujących na jezdni i tyle. Prawo jazdy miał krótko wnioskuję po wieku. Brak doświadczenia w jeździe zimą. Do tego aura go zmyliła i wypadek gotowy. może się zdarzyć każdemu ot cała prawda.
Jednak kierowca z większym doświadczeniem z przejechaniem kilkunastu zim będzie wiedział co może go spotkać, a ten młody facet tego nie wiedział po prostu.
Po co tutaj mieszasz Kościół.
PS: Ja nie jestem mądry jestem idiotą :D

00

;) ~;) (Gość)04.02.2011 17:53

po pierwsze to nie piszcie że to jego wina bo sie nie którzy tutaj mądrują jakby wszystkie rozumy pozjadali!!!!!! po drugie to sie stało wczoraj więc nie do konca wszyscy wiedza co sie stało!!!!!!!!!! tylko oni wiedza jak to było naprawdę!!!!!!!!

00

P51 ~P51 (Gość)04.02.2011 18:25

"martyna" napisał(a):
wy tu takie glupoty piszecie!!!!!!
to nie jest po 1. wina kierowcy.
co prawda, on od zawsze lubil ostro posmigac. ale nie jego wina, ze teraz na ulicy byla szklanka!
stracil panowanie nad kierownica i..

No, mamy do czynienia z przemyślaną wypowiedzią,nie takie tam nasze głupie pitu-pitu...
Biedak zawsze lubił pośmigać...Ale nie pomyślał,że może być "szklanka"...
Biedak...
Pogoda go tak perfidnie wpędziła w zdradziecką,nieprzewidywalną pułapkę...

00

P51 ~P51 (Gość)04.02.2011 18:33

"Znajoma" napisał(a):
Wasza obojętność to tragedia,

Zabierając głos, przestajemy być obojętni.
Ludzie chcący przeżyć na naszych szalonych drogach muszą piętnować zachowania groźne dla innych - w tym przypadku skończyło się śmierczą człowieka.Oczywiście to dramat,cierpienie rodziny...
Ale kto zaprzeczy,że zachowując rozsądek i umiar , można było uniknąć tej tragedii???

"lukasz1257" napisał(a):
czekaj jak tylko Ciebie spotka taka krzywda, albo kogoś z Twojej rodziny zobaczymy czy będziesz pisał to i owo.

Nie strasz , tylko wreszcie zacznij myśleć i zauważ,że cały ten hałas po to , by już nie było takich głupich wyścigów po śmierć...

00

kierowca ~kierowca (Gość)04.02.2011 18:36

Cytuję:
Policjanci zabezpieczyli na miejscu zdarzenia ślady kryminalistyczne,

A nie mechanoskopijne?

00

ela ~ela (Gość)04.02.2011 19:09

"Aman" napisał(a):
co prawda, on od zawsze lubil ostro posmigac. ale nie jego wina

No to sobie i śmignął, skoro od zawsze lubił. Co tu więcej bić pianę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat