Wspołczucie dla całej rodziny,ludzie nie oceniajcie bo nigdy nie wiadomo co moze was spotkać,brawo dla leśników bo to oni jaznalezli
Dobrze że się znalazła ,a ludzie którzy piszą co ślina na język przyniesie to ...,ciekawa jestem co by zrobili gdyby to ich spotkało .Zastanówcie się zanim coś napiszecie.
Myślę,że rodzina interesuje się i stara pomóc nie zawsze się da tak jakbysmy tego chcieli.. Wiele osób ja szukalo i nie skończyło się tylko na udostepnianiu. Myślę,że to nie czas i miejsce na takie dyskusje. Trzeba się znaleźć w takiej sytuacji,żeby krytykować .. Jest dzieckiem swoich rodziców ale też i dorosła osob nad która nie ma się całkowitego wpływu
ale halo ,niezła panika, cały piotrkow w szoku,żąłoba juz była ,a tu masz_, cała
A co tak wogóle sie jej stało ? Ktoś się przyczynił do tego zaginięcia czy co ?
Depresja dopada każdego,tylko niektórzy się z tym kamuflują.W tym przypadku jest to wołanie o pomoc.Nie wystarczy mieć bogatych rodziców ,czy dobra materialne. Można mieć wszystko - rodziców , chłopaka, pieniądze, a okazuje się ,że jest się samotnym.
Samotność jest straszna ,a depresja dopada wszystkich i każdy ma dość ,a rodzice biedni czy bogaci to rodzice .
Dorosły czy mały zawsze się szuka .A ty gościu żałoba to nic miłego może po tobie nikt nie bedzie płakał.
Zapoznaj się z prawem a później szczekaj. Najważniejsze,że jest cała i odnaleziono ją !!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!