Powiem jedno jest to dziwne ze zaczęli jej szukać po 12 godzinach A nie po 24h więc musi tu być grubsza sprawa i dlatego
Niecałe 20 lat i daj tu takiej samochód. Dzisiejsza młodzież nie jest wcale odpowiedzialna. I to jest najsmutniejsze w tym wszystkim.
Mnie tylko zastanawia fakt, że wyjechała rano, na dodatek samochodem którego długo chyba szukać nie trzeba!
W pracy się nie pojawiła, a jej po ok. 12h szuka policja śmigłowcem?!
Tym bardziej że usunęła profil na Facebook`u, gwałciciele ani porywacze chyba tego za nią nie zrobili? :)
Jak dla mnie trochę to naciągane, a co do jej "grzeczności" to wiadomo wielu osobom, że aniołkiem nie była :)
Szukajcie, ciekaw jestem co z tego wyniknie..
Jak pisałem, że na grzyby pojechała to mnie nikt nie słuchał :p Dobrze, że już po wszystkim i mam nadzieję, że nic się jej nie stało :)
Tym bardziej dziwne ,że nie sama a z samochodem zagineła i auta też nie znaleziono przecież nie da sie go zabrac do mieszkania .mam nadzieje ,że szybko sie odnajdzie i nie są to tylko ćwiczenia policji .Co ludzie potrafia odwalać to w głowie sie nie mieści a może zwyczajnie pojechała do kogoś dalej .Kuzyn kiedys nie mówiąc nikomu pojechał na impreze do Poznania nie mówiąc nikomu .Czwartego dnia dzwoni w nocy do ojca by przyjechał po niego bo został bez kasy i naweyt wrócic nie ma za co i ojciec w srodku nocy pojechał samochodem po niego taka jest bezmyslność młodzieży
Aktualizacja artykułu . Lepiej do końca przeczytajcie. A nie tu do gardeł skaczecie
Zawsze karzą czekać 24h. No chyba, że chodzi o dzieci. Kim jest ta dziewczyna, widocznie kogoś znanego.
Moim zdaniem bardzo dobrze,że to zgłosili. Będą szukać znajdą od tego są.. A rodzice pewnie mieli powody... Widocznie pierwszy raz nie pojawiła się w domu na czas
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!