metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
margoś ~margoś (Gość)31.12.2015 13:16

A co tak wogóle sie jej stało ? Ktoś się przyczynił do tego zaginięcia czy co ?

40

xxx ~xxx (Gość)31.12.2015 12:38

ale halo ,niezła panika, cały piotrkow w szoku,żąłoba juz była ,a tu masz_, cała

75

Halk ~Halk (Gość)31.12.2015 12:37

Myślę,że rodzina interesuje się i stara pomóc nie zawsze się da tak jakbysmy tego chcieli.. Wiele osób ja szukalo i nie skończyło się tylko na udostepnianiu. Myślę,że to nie czas i miejsce na takie dyskusje. Trzeba się znaleźć w takiej sytuacji,żeby krytykować .. Jest dzieckiem swoich rodziców ale też i dorosła osob nad która nie ma się całkowitego wpływu

31

gość ~gość (Gość)31.12.2015 12:20

Dobrze że się znalazła ,a ludzie którzy piszą co ślina na język przyniesie to ...,ciekawa jestem co by zrobili gdyby to ich spotkało .Zastanówcie się zanim coś napiszecie.

84

Gosc77 ~Gosc77 (Gość)31.12.2015 12:06

Wspołczucie dla całej rodziny,ludzie nie oceniajcie bo nigdy nie wiadomo co moze was spotkać,brawo dla leśników bo to oni jaznalezli

73

Krystian Tręda ~Krystian Tręda (Gość)31.12.2015 11:22

Już Odnaleźli dzisiaj bylo W wiadomosciach Piotrkowski

22

kolo ~kolo (Gość)31.12.2015 11:16

przestańcie wypisywać bzdury !!dziewczyna jest w poważnym stanie więc zostawcie głupie komentarze na potem .--

33

gosc ~gosc (Gość)31.12.2015 02:07

To w koncu jechala czy szla ? Poruszala sie autem ,czy auto sie odnalazlo ?Z jakiej dzielnicy pochodzila,czy z Belzackiej ?

32

Szkoda Dziewczyny ~Szkoda Dziewczyny (Gość)31.12.2015 09:55

Jesli prawda jest to ze dziewczyna skasowala Facebooka to niestety ale chyba cos juz wczesniej zaplanowala, wiecie gdzie ta dziewczyna pracowala ? Z drugiej strony jesli rodzina wiedziala gdzie jest i kiedy ma wrocic to dziwne, mam nadzieje ze Policja zabezpieczyla jej komputer by uzyskac informacje co w ostatnim czasie wpisywala w wyszukiwarki, moze tam bedzie jakis trop.

20

okok ~okok (Gość)31.12.2015 10:43

Zastanawia fakt że tak szybko zaczęli jej szukać i jeszcze stosujac takie środki. Jest to dorosła kobieta,mogła wyjechać nic nikomu nie mowiąc a tu taka akcja poszukiwawcza, coś musi być na rzeczy :D

101

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat