Jak pisałem, że na grzyby pojechała to mnie nikt nie słuchał :p Dobrze, że już po wszystkim i mam nadzieję, że nic się jej nie stało :)
Mnie tylko zastanawia fakt, że wyjechała rano, na dodatek samochodem którego długo chyba szukać nie trzeba!
W pracy się nie pojawiła, a jej po ok. 12h szuka policja śmigłowcem?!
Tym bardziej że usunęła profil na Facebook`u, gwałciciele ani porywacze chyba tego za nią nie zrobili? :)
Jak dla mnie trochę to naciągane, a co do jej "grzeczności" to wiadomo wielu osobom, że aniołkiem nie była :)
Szukajcie, ciekaw jestem co z tego wyniknie..
Niecałe 20 lat i daj tu takiej samochód. Dzisiejsza młodzież nie jest wcale odpowiedzialna. I to jest najsmutniejsze w tym wszystkim.
Powiem jedno jest to dziwne ze zaczęli jej szukać po 12 godzinach A nie po 24h więc musi tu być grubsza sprawa i dlatego
Zastanawia fakt że tak szybko zaczęli jej szukać i jeszcze stosujac takie środki. Jest to dorosła kobieta,mogła wyjechać nic nikomu nie mowiąc a tu taka akcja poszukiwawcza, coś musi być na rzeczy :D
Jesli prawda jest to ze dziewczyna skasowala Facebooka to niestety ale chyba cos juz wczesniej zaplanowala, wiecie gdzie ta dziewczyna pracowala ? Z drugiej strony jesli rodzina wiedziala gdzie jest i kiedy ma wrocic to dziwne, mam nadzieje ze Policja zabezpieczyla jej komputer by uzyskac informacje co w ostatnim czasie wpisywala w wyszukiwarki, moze tam bedzie jakis trop.
To w koncu jechala czy szla ? Poruszala sie autem ,czy auto sie odnalazlo ?Z jakiej dzielnicy pochodzila,czy z Belzackiej ?
przestańcie wypisywać bzdury !!dziewczyna jest w poważnym stanie więc zostawcie głupie komentarze na potem .--
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!