No całe szczęście, że się odnalazła. Współczuję stresu rodzicom i jednocześnie uważam, że powinni zabulić za całą akcję- helikopter latał ok godz. 23 wzdłuż drogi Piotrków - Łódź.
Sorry, ale jak dla mnie to q tym artykule brakuje dużo wiadomości i to istotnych. Nie jest to pierwsze zaginięcie w Piotrkowie i okolicy w tym roku. A nigdy nie było przypadku żeby kogoś szukał śmigłowiec. Wiec albo piszcie całą prawdę albo wcale. Jak dla mnie laska wpakowała się w jakieś kłopoty i to Poważne i właśnie poniosła tego konsekwencje.
widziałem także psy tropiące i wojsko przy meszczach zablokowane przez wojskowy pojazd musiałem otwierac bagaznik i itp
Podobno grasuje jakiś zbol w okolicach PTR i Tomaszowa, nie informują ponieważ nie chcą paniki. W tomaszowie podobno trzy dziewczyny w dwa tygodnie ...
to skoro podejrzewali samobójstwo to po co policja obstawiła drogi wylotowe i sprawdzała bagażnki aut ? Tak się robi przy podejrzeniu uprowadzenia, porwania, a skoro podejrzewali samobójstwo to jaki to miało cel . poza tym tyle szumu a teraz nic nie wiadomo konkretnie co się stało, czemu nagle w necie na stronie miasta czy w radio nie podadzą co się tak naprawdę stało, bo przecież nie wiemy, tutaj w komentarzach to każdy może pisać plotki np że się pocięła,a co na to osoby konkretne, tzn dziennikarze, policja, czemu nikt z takich osób nic nie opublikuje na str epiotrkow.
ile w ludziach jest nienawiści ...postawcie się na chwilkę w sytuacji tej rodziny i zastanówcie się jak wy byście się czuli w takiej chwili ....A życie bywa okrutne a los złośliwy i przewrotny .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!