Policja coś robi jest źle nic nie robi też .. Jak wam ludzie dowodzić
Skoro jest Ci świetnie znana to czemu nie wypowiedź się na jej temat nie korzystając z tych stron! Czytam to i nie wiem czy płakać czy się śmiać. Ma kochająca rodzinę, przyjaciół i znajomych dzięki temu więc się znalazła bo nie myśleli przez wasz pryzmat.
Zależy od twojej rodziny , a ciekawość to pierwszy stopień do piekła
Dlaczego policja poszukuje dorosłej kobiety, która z własnej woli odjechała sama samochodem? Czy w Polsce kobiety nie mogą już aut same prowadzić? Czy muszą się pytać o zgodę ojca/brata/męża?
Ma kochającego chłopaka, pracę, rodzinę. Nie ocenia się książki po okładce. Cieszę się ze policja zareagowała w ten sposób. Mimo ze upłynęło 12 czy wiecej godzin nie byla widziala od wieczora 29.12.15 reakcja była prawidłowa. Druga sprawa znaleźli ja nad zalewem, wiec pewnie zdarzyło sie coś dość poważnego. Jesli zaczęli by szukać po 24h mogloby byc za późno bo o zalweie sulejowskim pomysleli by 2 dni później. Nawiazujac do dzisiejszej porannej sytuacji gdzie ja dopiero znalezi i poszukiwan od wczoraj. Trzymaj sie Justyna, nieliczni sa z Toba!
Ciekawe kto jest jej ojcem/wujkiem/ciocią itd. skoro po kilku godzinach uważana jest za zaginioną? Jak ja wsiądę w auto i pojadę w pizdu też mnie będą śmigłowcem szukać?
Taka młoda dziewczyna i chciała sobie życie odebrać,szok!!!!
Informacja dla innych,jeśli zachodzi podejrzenie targnięcia na życie,policja nie czeka przepisowych 48 h.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!