Po co studniówka ?
Do Grabicy pojedzieta..pobawita się... i będzie cacy.
Nauczycielom również niechce się chodzić i patrzeć na wasze"buzie" :)
NIE RÓBCIE STUDNIÓWEK i nie narzekajcie !
Albo róbcie studniówki w tańszych lokalach.. a jest ich masa !!!!
Myślicie że jak patrzy się na "tłumaka" to fajnie człowiek się bawi ? ee.. za żadne pieniądze :)) bym nie poszedł :)
W ZSP nr 6 nauczyciele płaca za swoje os towarzyszące i myślę ze to jest ok. No a za nauczycieli normalnie uczniowie i tak powinno być ;p
W tym roku w II LO jedna mamusia z Komitetu przeforsowała swój prywatny interes - ma firmę wynajmującą temebim. Cholera wie - po co telebim na studniówce, ale został zamówiony.
Nie masz racji. Nie wiesz jakie są realia.
Co ty poza tym gadasz, że to rodzice decydują. Człowieku! To dyrekcja - kupowana przez lobby restauratorów - wybiera miejsce. Mijasz się z prawdą.
Jakby się nie chciało nie chodziliby; przecież nikt im nie nakazuje, nie mają obowiązku udziału wynikającego z umowy o pracę. Boli was, że kończy się wam eldorado!
a ty jesteś osobą wypuszczającą czy wypuszczoną?
mnie stać. ale z jakiej racji, jako uczeń, mam płacić za pracującego nauczyciela i jego osobę towarzyszącą? kpisz ze mnie? Notoryczne zrzutki na Dzień Edukacji Narodowej (bo Dzień Nauczyciela to nie jest od komuny), koniec roku, półmetek, opłacanie wycieczek, wyjść, półmetka, studniówki... to już nie chodzi o to, czy to duże czy małe koszta - ale z jakiej racji ja mam na to wszystko dawać pieniądze? Bo mnie stać? To może niedługo uczniowie będą płacić nauczycielom za ich pracę?
Najbardziej na kasę jadą uczniów jednak nie szkoły, a właściciele lokali. Na studniówkę I LO w tym roku idzie wyjątkowo mała ilość nauczycieli. Ale Zielony Gościniec zwrotów uczniom nie przygotuje. Ręka rękę myje, wszędzie złodziejstwo. Chojniak najpierw na fotelu dyrektora posadził Michalskiego, a teraz odwraca wzrok, gdy się okazuje, że Chrobry finansowo ledwie wiąże koniec z końcem. Kpina, ale przecież zamotani rodzice i uczniowie w komitetach najbardziej zainteresowani są samą imprezą. Staropolskie obyczaje - zastaw się, a postaw się. A, że przy okazji ktoś nas jawnie okradnie - co z tego?
O ile wiem to sami uczniowie z komitetu studniówkowego II LO zdecydowali o wynajęciu DJa w którego ofercie znajduje sie telebim... Rodzice z komitetu wyrazili zgode i tyle. O co cały krzyk? Najpierw sami czegoś chcemy a potem mówimy, że nie wiedzieliśmy? Ludzie, albo jestescie dorosli albo nie...
uczeń napisał:
Nie masz racji.Nie wiesz,jakie są realia.
Wstydzę się, że jesteś uczniem II LO. Forma zwracania się do nauczyciela i bezpodstawne zarzuty pod adresem dyrektora są wysoce niestosowne. Młody człowieku, musisz się jeszcze dużo uczyć, przede wszystkim kindersztuby.
Wstydzę się,że jesteś uczniem II LO.Forma zwracania
Ale piszesz głupoty. Jesteś chyba w stosunku pokrewieństwa z tą Panią "mamusią". Brałem udział we wszystkich posiedzeniach komitetu i wiem doskonale, jak to wyglądało. A Szanownego Pana tam nie widziałem... proszę najpierw zajrzeć na zebrania, a potem komentować.
Ew. pod nick podszywa się owa "mamusia" lub jeden z właścicieli domów weselnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!