metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fin ~fin (Gość)15.11.2020 15:08

Oburzające jest to że córka naraziła matkę na niebezpieczeństwo utraty zdrowia a nawet życia. Tak schorowanej osobie nigdy nie powinna pozwolić robić zakupów. Powinna sama wziąć listę i zrobić mamie zakupy. Mama może zarazić się w sklepie od innego seniora lub sprzedawczyni. Dla mnie to przejaw zupełnej lekkomyślności. Życzę trochę zdrowego rozsądku.

96

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)27.12.2020 12:07

Mnie tez spotkała taka niespodzianka w tym sklepie z malym ale .. Moja mama ma 86 lat i 1 grupe. Po rozmowie z pracownikiem ochrony i jego przelożonym i tak zostalam wyproszona 0 empati.Chore czasy i bezduszność.

10

gość_gość ~gość_gość (Gość)11.12.2020 13:41

A co by było gdyby ta osoba weszła sama i nagle by się źle poczuła z racji swojego zdrowia.Jak zareagował by kierownik sklepu będąc poinformowany że ta osoba była z opiekunem który nie został wpuszczony razem do sklepu?

11

gość_obywatel ~gość_obywatel (Gość)30.11.2020 12:01

Jeśli państwo chce chronić seniorów to wprowadzenie tych godzin jest ok nawet powinni mieć trzy albo cztery godziny na zrobienie zakupów ale jeśli ma ich to chronić to przed i po tych godzinach powinni siedzieć w domu a nie łazić od rana do wieczora i tyle w temacie .

13

gość_swiadek ~gość_swiadek (Gość)15.11.2020 23:40

Opiekun nie robił zakupów. Obsługa Kauflandu tez nie chciała pomoc starszej osobie.

52

gość_swiruska ~gość_swiruska (Gość)16.11.2020 11:47

Ta godziny dla seniora, a gdzie godziny dla ciężarnych i z nirmowletami i niepelnosprawnymi . U nas cały dzien robią zakupy seniorzy a jak chcesz wejść na przerwie po głupia bułkę to nie sprzedadzą, obłęd i paranoja

42

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)15.11.2020 22:22

Kto normalny ciągnie schorowana osobę do spożywczego na zakupy???? zamiast samemu zrobić takiej osobie zakupy i jej nie narażać to robią reklamę Kauflandowi a to nie przymierzalnia dla Seniorów!!! Brawo dla opiekunki!!!

23

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)15.11.2020 21:59

Z całym szacunkiem. Ale jeśli osoba jest schorowana to wypadałoby po prostu wziąć od niej listę zakupów i kupić co jej potrzebne a nie ciągać po sklepach. Tym bardziej w tych czasach kiedy mówi się o tym, że ryzyko zakażenia w sklepie jest dość duże.

63

gość_gość ~gość_gość (Gość)17.11.2020 18:47

,, jestem lekarzem i wiem że mama potrzebowała pomocy"przy robieniu zakupów. Lekarz zdalnego leczenia?. Bo normalny człowiek wie, że asmatyk w tym czasie nie chodził w miejsca skupisk ludzi. Powinna pani doktur zrobić mamie zakupy i nie narażać mamy na kontakt z potencjalnymi nosicielami wirusa.

11

nie rozumiem ~nie rozumiem (Gość)15.11.2020 17:27

po co narażać mamę bardzo schorowaną na ryzyko zarażenia ? czyż córka nie mogła zrobić zakupów mamie w innych godzinach .

85

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat