Z całym szacunkiem do starszej schorowanej pani, czy musiała ona być na zakupach, narażać się na wirusy?! Spokojnie mogła to załateić córka w innych godzinach. Nie zmienia to faktu, że cały ten przepis godzinowy jest chory. Seniorzy ? plączą się po sklepach od samego rana do wieczora
Z całym szacunkiem do starszej schorowanej pani, czy musiała ona być na zakupach, narażać się na wirusy?! Spokojnie mogła to załateić córka w innych godzinach. Nie zmienia to faktu, że cały ten przepis godzinowy jest chory. Seniorzy ? plączą się po sklepach od samego rana do wieczora
Po co ciągać osoby z 1 grupą inwalidzką po sklepach ?
Można im zrobić zakupy i zanieść do domu.
Popieram wpis po co ciągnąć chorą na zakupy jak nie ma siły samemu zrobić i zanieść do domku
Jestem opiekunką osób starszych.
Pracuje od 8 do 15.W tych godzinach tj.
10-12 mam chora Panią (leżącą) która to z przyczyn oczywistych nie przyjdzie sama do sklepu. Co w takiej sytuacji, mam zostawić podopieczną głodną, bez objadu? Czy seniorzy to tylko osoby chodzące?
Polacy sami względem siebie są esesmanami.
Jakież było moje zdziwienie kiedy kilka dni temu poprzez roztargnienie zrobiłem zakupy w dużym sklepie bez maseczki. Zorientowałem się dopiero przy wyjściu. Nikt nie zwrócił mi uwagi. Na szczęście to nie było w Polsce.
Te godziny dla seniorów to jest wielki błąd! Nic nikomu to nie daje tylko stwarza ludziom problemy!
Myślę że lepszym rozwiązaniem byłoby poprostu samemu zrobić mamie zakupy a nie ciągać chora osobę po sklepach.
To czemu Ci starcy robią zakupy poza tymi godzinami? Czemu im wolno? Też nie powinni być wpuszczany. Mnie też pseudo ochroniarz nie wypuściła do Auchan. Na sklepie było około 10 osób. Nikt nie korzystał wtedy z kas samoobsługowych i tak nie mogłem wejść. Totalne chamstwo!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!