Dla przykładu w Wolborzu czy Moszczenicy w marketach nikt nikogo nie wyprasza a seniorzy od samego rana szturmują markety mimo wyznaczonych godzin wiec wypadało by takich seniorów wypraszać ze sklepów.
Pomysł Morawieckiego należało by o kant tyłka potłuc to durny pomysł po to by dzielić społeczeństwo i napuszczać jednych na drugich bo właśnie rządowi o to chodzi
I taka to właśnie "pomoc" seniorom. Nie znam żadnego zresztą , który popiera te wyznaczone godziny.
W piątek po porannej teleporadzie musiałam od razu podać 2 miesięcznemu dziecku lek, więc mało myśląc po 10 pojechałam do apteki,aby zrealizować receptę. Kolejka jak za komuny, a seniorka do mnie:"pani chyba nie ma 60 lat"? Odpowiedziałam, że nie, ale mam chore dziecko i nie będę czekać aż łaskawie minie ich godzina. Bo między 10 a 12 chodzą po mieście jak święte krowy. Weszłam do apteki i oczywiście zostałam obsłużona. Nie zamierzam tolerować tych godzin ryzykując tym zdrowie własnego dziecka
można lateksową maskę staruszka/staruszki kupić i zauwać po sklepach
Nikt nie będzie za mnie decydował, kiedy i o której godzinie mam robić zakupy!
Jakie kontrowersje?)Opiekun nie może sam zrealizować listy zakupów ?Zmienić opiekuna.
Bardzo dobry przepis .Korzystam z niego jeden raz w tygodniu w wyznaczonych godzinach. Staram się przebywać w sklepie krótko.
Ile takich osób wyproszono,myślę że wszystko zależy od sklepu i podejściu do przepisu to są jednostkowe incydentalne przypadki, nie ma potrzeby siać w ludziach zamętu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!