Bardzo dobry przepis .Korzystam z niego jeden raz w tygodniu w wyznaczonych godzinach. Staram się przebywać w sklepie krótko.
Jakie kontrowersje?)Opiekun nie może sam zrealizować listy zakupów ?Zmienić opiekuna.
Nikt nie będzie za mnie decydował, kiedy i o której godzinie mam robić zakupy!
można lateksową maskę staruszka/staruszki kupić i zauwać po sklepach
W piątek po porannej teleporadzie musiałam od razu podać 2 miesięcznemu dziecku lek, więc mało myśląc po 10 pojechałam do apteki,aby zrealizować receptę. Kolejka jak za komuny, a seniorka do mnie:"pani chyba nie ma 60 lat"? Odpowiedziałam, że nie, ale mam chore dziecko i nie będę czekać aż łaskawie minie ich godzina. Bo między 10 a 12 chodzą po mieście jak święte krowy. Weszłam do apteki i oczywiście zostałam obsłużona. Nie zamierzam tolerować tych godzin ryzykując tym zdrowie własnego dziecka
I taka to właśnie "pomoc" seniorom. Nie znam żadnego zresztą , który popiera te wyznaczone godziny.
Dla przykładu w Wolborzu czy Moszczenicy w marketach nikt nikogo nie wyprasza a seniorzy od samego rana szturmują markety mimo wyznaczonych godzin wiec wypadało by takich seniorów wypraszać ze sklepów.
Pomysł Morawieckiego należało by o kant tyłka potłuc to durny pomysł po to by dzielić społeczeństwo i napuszczać jednych na drugich bo właśnie rządowi o to chodzi
To czemu Ci starcy robią zakupy poza tymi godzinami? Czemu im wolno? Też nie powinni być wpuszczany. Mnie też pseudo ochroniarz nie wypuściła do Auchan. Na sklepie było około 10 osób. Nikt nie korzystał wtedy z kas samoobsługowych i tak nie mogłem wejść. Totalne chamstwo!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!