Dzieci same wchodzą do łóżka? A dorośli są przez to usprawiedliwieni? To jest chore.
Temu księdzu powinni odebrać nagrodę (Złota Wierze). Wstyd dla miasta. Co na to Prezydent który zdaje się być jego przyjacielem ?
Dziś nawet w telewizji , powiedział inny ksiądz że takie słowa mógł powiedzieć tylko inny pedofil. Jaka tajemnica spowiedzi ,jak się wie o przestępstwie to nie ma wyjątku, każdy powinien to zgłosić.Tego faceta w sukience powinna przesłuchać prokuratura. Mam nadzieje że nie spotkam go na mieście , bo po prostu napluje mu w twarz. Najgorsze że są tacy którzy go próbują bronić.
Czytać ze zrozumieniem potrafię, więc wyczytałam, że ten ksiądz nie jest w stanie rozróżnić nieświadomych zachowań dziecka od celowych, zapomina o tym, że dorosły powinien rozumieć zachowania dziecka niejako "między wierszami", a nie dosłownie, że nie ma bladego pojęcia o psychologii rozwojowej, jawnie wspiera kary cielesne, co świadczy o jego dużej bezradności.
Ciekawe, jaki będzie teraz los katolickiego przedszkola, które miało powstać "u Panien".
Należy sprawdzić jak się rozliczył z dotacji Unijnych i Samorządowych-bo tu jest pies pogrzebany.
Ja się dziwię że ją przyjął, a to co się wyprawia za zamkniętymi drzwiami naszych domostw nigdy nie zobaczy światła dziennego, to wyprawiają "rodzice "ze swymi pociechami tylko sporadycznie przedostaje się do opinii publicznej a jest to wierzchołek góry lodowej.
się popisał księżulek,wiadomo-swój swojego broni.ręce precz od dzieci,zabrać mu wszystkie zaszczyty jakie odebrał w Piotrkowie.ciekawe co prominenci lokalni teraz zrobią z tą znajomością...
Szkoda. Przekreślił wszystkie swoje zasługi. Spadł u mnie z piedestału. A miałam go za autorytet. :( Powinien odpowiedzieć za ukrywanie "przypadków" o których wiedział, a nikomu ich nie zgłosił. Tajemnica spowiedzi? A gdzie sumienie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!