a za czyją kasę gościu chcesz organizować te koncerty jak za swoją to ok !
Kibicuję, bo ten koleś który jest właścicielem takiego budynku nie ma jaj. Tak samo można powiedzieć o właścicielu Europy. Nie macie jaj...
Popieram LOFFT.
Ogladnęłam to co jest dostępne o inicjatywie i o gościu. Po pierwsze nie wiadomo kto to i co do tej pory zrobił. O sobie nie wiele mówi. Plany ogromne Choćby obrazy rapera z USA. Kasy na wszystko brak, na starcie mowa tylko o 3 miesiącach wystawy i o roku pobytu w Piotrkowie. Częste zmiany miejsca zamieszkania. Na profilach przewija się ziele i szemrane środowisko. Sorry chłopie no jak byś nie mówił o hejterstwie to od strony inwestycyjnej i jej analizy wiarygodność jest żadna. Pomysł na pewno zasługuje na uznanie. Brak mi tu jednak innych odmian kultury.
Pomysł ciekawy ale chcieć to móc a móc to trzeba w dzisiejszych czasach mieć bo na stowarzyszeniu bez wsparcia daleko się nie zajedzie!!!
W tym, naszym mieście od lat nie udają się żadne imprezy, czy na lotnisku, czy w parku im. JPII. Są za bardzo zorganizowane. Może jemu się uda, ale i tak zastanawiam się co w tej trawie piszczy.
Dobry pomysł na fundację. Znaleźć trzeba tylko przymusowych darczyńców. Zadaję sobie takie pytanie: Czy przypadkiem Żydowicz bis w Piotrkowie się nie pojawił?
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Krótkie pytanie, krótka odpowiedż od pana sulimy ?Osiągnięcia ,dokonania,kim jesteś czy tylko może zwykłym klaunem który chciał zaistniec wioząc sie na cudzych plecach ? Oglądając filmiki widać że gimbaza ruszyła do pomocy bez urazy ? chłopiec któremu tata lub mama babcia dała na buty za 300-400 zl potrafi zamiatać?budować remontować ? czy jedynie mógł coś namalować sprayem za pieniadze rodziców facet skoro sam mówisz że masz piekne rączki bo nigdy nie pracowałeś fizycznie to widząc ogrom przestrzeni w sigmatexie napewno dasz rade ! Wiem co mówię od 12 lat robię w budowlance wykończenia . 6 lat jako robol u kogoś w firmie przez ostatnich 6 jako robol szef u siebie plus 5 ludzi których zabrałem razem z soba od byłego szefa pracujemy ciężko od 6 rano do 18 nieraz dłużej ale wiemy za co pracujemy
nikomu się nie dogodzi nie wiadomo co by tam powstało to i tak będzie niedobrze najlepiej jak budynek zniszczeje całkowicie a na gzymsach zaczną rosnąć drzewa
do: ~lustro
A kim ty jesteś, że tak arogancko piszesz do człowieka, który angażuje swój czas i swoje pieniądze w to całkowicie prywatne przedsięwzięcie? Ujawnij się - pokaż czego dokonałeś, jakie masz sukcesy, pokaż, jaki jest twój dorobek życiowy! I dopiero później szczekaj. Ja też znam się trochę na budowlance i wiem, że w normalnym trybie potrzeba miesięcy i setek tysięcy, żeby z tej rudery zrobić lokal użytkowy. Ale można też tylko pozamiatać i puścić kolorowe światełka, a nikt nie zauważy odrapanych ścian i reszty tego bajzlu. Zwłaszcza jak przyjdzie potańczyć, się napić albo wyhaczyć lalę... Sam wątpię w sukces tego przedsięwzięcia, ale i tak życzę inicjatorowi sukcesu (pod warunkiem, że nie powstanie tam zwyczajna melina).
A twój wpis świadczy o tym, że jesteś co najmniej frustratem. Lecz się, albo łyknij se coś na rozluźnienie. Np. browara.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!