metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bóbr ~bóbr (Gość)05.02.2014 10:21

szkoda ze wspominacie o stacjonarnym podczas gdy każdy może jeździć zima... ale wam sie nie chce robić takiego artykułu. dlaczego? bo nikt wam za niego nie zapłacił?
tak to wyglada...

23

Babol ~Babol (Gość)05.02.2014 11:29

Trochę racji masz, ale nie każdemu chcę się wyjść z domu przy -20 i jeździć. Pomijam już fakt, że moja próba wyjechania zimą, mam rower szosowy, skończyła się skręconym kolanem i wybitym barkiem - nie każdy rower nadaje się do jazdy po śniegu/lodzie.

41

ja ~ja (Gość)05.02.2014 13:41

znam osobę, która wylądowała pod samochodem bo koło ześlizgnęło się na oblodzonym krawężniku. Rower stacjonarny to nie to samo co tradycyjny ale warto go mieć by w złą pogodę też utrzymywać dobrą kondycję

31

Biker ~Biker (Gość)06.02.2014 09:29

Nie ma złej pogody na rower. Jest tylko złe ubranie.

10

Zanzi ~Zanzi (Gość)06.02.2014 09:56

Ćwiczenie na rowerku stacjonarnym jest nudne, no bo żeby były jakieś efekty i w sylwetce, i w kondycji, to trzeba popedałować minimum godzinę. Zasnąć można.. Już lepsze jest "machanie" hantlami. A najlepsze - prawdziwy rower, w prawdziwym plenerze, wiosną, żeby się nie połamać na oblodzonej drodze.

20

abc ~abc (Gość)07.02.2014 09:45

Bo za zimno, bo za ślisko, bo niebezpiecznie...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat