z tego co słyszałem to Dni Wolborza mają się odbyć w parku za szkołą a nie na stadionie, co prawda to rzut beretem ale dojazd będzie inny
Zgadza się, początkowo władze Wolborza informowały nas, że Dni Miasta odbędą się w parku za Pałacem Biskupów Kujawskich, ale nastąpiła zmiana planów.
Na dni Wolborza kasa jest i balowanie bo tylko to wladze gminy potrafia najlepiej robic.Dopiero co firma latala dziury w drodze Wolbórz -Witoskie,i te same dziury juz sa z powrotem .Trawa przy drogach nie wykoszona a kawalek drogi przy hucie szkla wola o pomste do nieba ,same dziury i wyboje .Będac na miejscu wlasciciela firmy nie zaplacil bym grosza podatku do kasy gminy .To jest wizerunek miasta Wolborza a wladze Balowanie maja tylko w glowie zamiast zadbac o porzadek i wizerunek tej miejscowosci
Nie drogi, nie szkoły itd itd tylko dobra zabawa jest najważniejsza, to sa niestety obecne priorytety władz gminy..
Ale pewnie będziesz pierwszy na dniach Wolborza nie??
Do Jan. Z wolborzem mnie lączy zameldowanie i podatek rolny a poza tym nic wiecej .Wstyd ,ze taka nora miastem zostala ,ale i ta sprawa powinien zajać sie prokurator bo doszlo do zlamania prawa ,chodzi o fikcyjne przesuniecie gruntow ornych z terenu Wolborza by moglo zostac miastem .To jawne oszóstwo w bialy dzień
a na co ci szkoły jak niż demograficzny?
z drogami jest też dobrze wg mnie
Niech zrobia droge od Wolborza - Mlynary do Bialkowic bo ta droga nie sie jedzic samochode tylko rowerem o sa wyboje i dziury jak nie wiem co. Mieszkancom wsi Mlynary i Bialkowic juz dawno obiecywali od 2 lat i nic nie robia w tym celu. To nie ladnie obiecywac i nic nie robic. A za co placimy do budzetu miasta jak oni nic nie robia tylko robia bale?
To nieprawda, co piszesz ! Wolbórz jest niezwykle pięknym miastem. I dalej : ... " ale i ta sprawa powinien zajać sie prokurator bo doszlo do zlamania prawa ,chodzi o fikcyjne przesuniecie gruntow ornych z terenu Wolborza by moglo zostac miastem " Napisz więcej, ... A&M
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!