Po pierwsze pisz czytelniej bo ja cie nie rozumieć.
Po drugie lepszy brak pierwszej damy niż pierwsza dama większa od prezydenta.
Po trzecie jednak widać że hrabia nie jest z całej Polski jak się chwalił w spotach..
Szkoda że nie wybraliśćie Napieralskiego - dla mnie to jedyny mozli wy kandydat.
Na drugą ture nie ide bo sensu nie ma :((( nie mam na kogo głosować - przykre
Nie bede wybierac między wielorybem a kotem :(
Szkoda że nie wybraliśćie Napieralskiego - dla mnie to jedyny mozli wy kandydat.
Na drugą ture nie ide bo sensu nie ma :((( nie mam na kogo głosować - przykre
Nie bede wybierac między wielorybem a kotem :(
I słusznie. Skoro nie masz na kogo postawić, to - rzecz jasna - nie głosuj. Nie dokonuj żadnego wyboru. To też jest pewien wybór: nie wybieram żadnego.
Ale tak zaproponuję Ci, takie honorowe zachowanie.
Do lokalu wyborczego - mimo to - pójdź.
Weź kartkę, postaw krzyżyki przy obu nazwiskach, wrzuć ją do urny - głos Twój będzie wprawdzie nieważny, ale załatwisz w ten sposób dwie rzeczy.
1. Będziesz miał poczucie, że spełniłeś obywatelski obowiązek i w wyborach wziąłeś udział, podnosząc przy okazji też o promil frekwencję, żeby w takiej Belgii, gdzie wybory są obowiązkowe, nie śmiali się z naszej Polski.
2. Wyrazisz w ten sposób jednak swój stosunek do polityki, do rzeczywistości i do samych tych kandydatów.
PS Zdarzyło się, że ja tak zrobiłem i przyniosło mi to więcej zadowolenia, aniżeli olanie wyborów poprzez pozostanie w zaciszu domowym.
Pamiętaj, gdybyś się zdecydował na taki rodzaj manifestacji, to nie wrzucaj kartki czystej, bo w komisji wyborczej może ktoś - widząc obie kratki wolne - postawić krzyżyk "za Ciebie". Byłem w komisjach kiedyś, widziałem niejedno. Ludzie są tylko ludźmi.
Pozdrowienia.
No to Kaczyński miał parcie i gadkę z Solidarnością KWP Bełchatów http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8042697,Sprawdz_jak_glosowaly_miasta_wojewodztwa_lodzkiego.html
Powiem wam że wielu z Was te sondaże zrobiły wode z mózgu - bo od początku tylko Komorowski i Kaczyński a nikt nie mówił o Napieralskim ciekawe jak by każdy wiedział o jego tak wysokim poparciu to czy nie było by większe gdyby nie te sondaże ???
Tak jest jak piszesz. Tylko że ja pojąć nie mogę, że ludzie pozwalają sobie taką ciemnotę wciskać. I to tak skutecznie, że nic przekonywującego do niech nie dociera. Nie myślą samodzielnie, czy jak?
No szkoda,ale co się dziwić.Miasto emerytow!!!
Wiecie ile chciało głosować na kogoś innego - ale mówili ale tak i tak nie ma szans ..... tak mówią sondaże ......
Tak i tak cieszy mnie to prawie 14 % - widać że co niektórzy myślą :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!