zaden kaczynski ludzie. przecuiez to oszołóm. zaraz bedzie wszedzie układu szukał. poza tym zamiast 1 damy bedzie kot!!!
Szanowni Piotrkowianie
Szkoda mojej pisaniny na komentowanie tej smutnej informacji. Jestem po prostu zdruzgotany postawą większości Piotrkowian.!?!?!
Ręce, majtki i skarpetki opadają. Narodzie - nie wiesz co czynisz ?!?!? Jest to moje prywatne zdanie i nie zamierzam z nikim polemizować.
szkoda, że nie widzisz układów bo na tym ten kraj stoi. A argument odnośnie pierwszej damy pozostawię bez komentarza.
Przedstaw jakieś konkretne argumenty bez oczerniania w stylu Niesiołowskiego czy Palikota (czyli gadać dużo, bez sensu i w co drugim słowie oczerniać).
Każdy ma swojego faworyta, każdy głosował jak chciał. Czy będzie Kaczor czy Komorowski i tak każdy będzie na nich zwał, że nic nie robią. Bo tak było, jest i będzie, że się zwie na rządzących. Dopiero jak spadną z nieba, robi się z nich wielkich patriotów, dobrych ludzi, a którzy zaliczali non stop wtopy, byli przedmiotami kawałów, zwali na Rosję, odcinali się od niej i na jej ziemiach zginęli. Potwory i spółka w dużym stopniu opierali kampanię na wydarzeniach z 10 kwietnia. Ale zawsze rozgrzebywali to co było kiedyś, zamiast skupić się na tym co jest teraz. Kaczyńskiemu jakoś kierowanie rządem też nie wyszło i tak samo będzie z prezydenturą. Ale przynajmniej kabarety będą miały temat do skeczy, a i Majewski też będzie miał się z kogo ponabijać.
Ja też. Wygra Kaczyński.
Najlepiej na żadnego i mamy czyste sumienie.Każdy z nich widzi interes dla siebie i swojej partii nie dla nas wiec gdzie tu sens iść na wybory???
Brawo!Widać że w Piotrkowie mieszkają w większości patrioci którzy chcą silnej Polski,a nie rozsprzedania jej przez Herr Tuska i towarzysza Komorowskiego.
Ile w tych komentarzach złości i nienawiści. Ludzie czy wy nie macie nic innego do roboty tylko jedni na drugich? Ogarnijcie się.
Chodzi o to, że mi to lotto kto wygra z tych marionetek. Nie zamierzałem brać udziału w tym cyrku za nasze pieniądze. Nie zamierzałem fundować wczasów przez 5 lat pod gruszą komuś kto i tak ma mnie w literkach. Prawo do narzekania mam na to jak jest w kraju, na to jak Kościół próbuje mamić ludzi głupstwami. Nie może być tak, że władza Kościelna rozdaje karty polityczne. Jak będę miał wybór między czynami, a leżeniem na leżaku w pełnym słońcu to wybiorę kandydata (jak się taki urodzi) od czynów.
A teraz niech Kościół zmówi za mnie paciorek o dobro dla mnie i mojej rodziny.
Głos każdej osoby, która wzięła udział w wyborach to strata i daję sobie obciąć włosy na głowie, że wielu z nich będzie narzekać na swojego ulubieńca, który przebimba kadencję.
To był mój ostatni komentarz w tej sprawie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!