metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)25.04.2018 20:39

"Gdybyśmy dziś zorganizowali referendum w tej sprawie, jestem przekonany, że większość osób byłaby przeciwna zakazom, bo to naturalna reakcja na jakiekolwiek ograniczenia" Wspaniałe podejście prezydenta miasta. A wydawało mi się, że mamy demokrację... Po co pytać wyborców o zdanie, jeszcze się nie zgodzą. Chyba pora pomyśleć o INNYM wyborze przy najblizszej okzaji (za około pół roku)

142

poce ~poce (Gość)25.04.2018 20:48

hahahahha mety wciąż są, np. na Starówce zawsze były są i będą ,tylko teraz jakby ruch będzie większy,zarobek wyższy,a może po prostu ktoś robi na tym własny interes.... jakiś radny np napycha sobie tym sposobem kieszenie hmmm

91

gość ~gość (Gość)25.04.2018 19:05

Idioci wszedzie idioci . Ktos kto chce pic to i tak bedzie pil . Brawo dla radnych tutejsze mety beda mialy lepszy ruch a w dodatku dojdzie pewnie wiele innych nie tylko ze spirytem jak dotad lecz rowniez z normalnym alkoholem dostepnym w sklepie ;) Nasz kraj taki piekny . Niedlugo zesrac sie nie bedzie mozna w ciagu ciszy nocnej . Brawo , brawo !!! ;)

223

Sakre-ble ~Sakre-ble (Gość)25.04.2018 22:23

Zamiast radzić jak sprowadzić potencjalnych inwestorów do Piotrkowa, to radzą nad bzdetami...
jedno jest pewne,, ksiundz w niedzielę pochwali'
PS. no to ocet ma problem 😀

62

gość ~gość (Gość)25.04.2018 22:23

Hehe dobre zadupie. Dobrze ze 10 lat temu przeprowadzilem sie do Poznania

83

N4z1 ~N4z1 (Gość)25.04.2018 22:41

Brawo Pani prezydencie :D właśnie stracił Pan głos młodych ludzi :D przepraszam, ale co my w tym mieście mamy robić innego jak nie pić alkohol właśnie w tych godzinach? Tu nawet kluby są tak straszne że się chodzić nie chce albo moze strach iść bo ochrona wszędzie naćpana i nastolatki wyglądające jak małe prostytutki wszędzie. Mój głos straci Pan już dawno. Kilka lat temu jedna z nauczycielek Oxfordu, obecnie Pani Dyrektor na piomie ZAKAZAŁA mi żebym szła na referendum w sprawie odwołania Pana Chojniaka, na pytanie "dlaczego?" Dostałam odpowiedzieć "Bo nie radze". To taki własnie wybór w głosowaniu na Pana maja młodzi ludzie? To nasza spr4awa na kogo głosujemy. Mam nadzieje że nie wygra następnych wyborów nasz kochany prezydent. Później się dziwić ze młodzi ludzie stad wyjeżdżają, jak zabrania Pan wszelkiej rozrywki.

93

majkel33 ~majkel33 (Gość)25.04.2018 23:10

komuna jak zwykle decyduje co lepsze dla ludu bez pytania o zdanie, a sami będą łamać te przepisy, ci co właśnie byli ZA nocna prohibicja. komuna komuna jeszcze raz komuna, ma sie w tym kraju dobrze.
najlepiej odrazu dajcie ludziom czipy czy elektroniczne tatuaże na rękę by kontrolować kazdy nasz ruch, sposob myślenia i wypowiedzi.

103

Irin22 ~Irin22 (Gość)25.04.2018 19:55

Zakazać jeszcze sikania na stojąco i nakazać mycie rączek po sikaniu!

142

leopoldstaff ~leopoldstaff (Gość)26.04.2018 05:52

miasto godziny polic......nej

81

Stasiek ~Stasiek (Gość)25.04.2018 21:08

No to biznes będzie się jeszcze lepiej kręcił w Magistrackich i Familokach.

122

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat