A gdzie w UE można kupić wódę po 23 ? W jakim kraju? Mam na myśli sklepy nie stacje benzynowe do których nocami ciągną jak ćmy do świecy tabuny spragnionych rodaków .
Jak zakazywać, to zakazywać. Niebawem wyborcy zakażą tym osobnikom sprawowania władzy w Mieście !
o co tyle krzyku? przecież alkohol będzie można kupić od 6 rano do 23 -to jest przez 17 godzin! czy naprawdę to za mało czasu na takie zakupy?
To po prostu tragedia dla mnie nie kupowałem dobrowolnie do tej pory przez 24 godziny na dobę a teraz będę dodatkowo zmuszony do niekupowania w nocy kiedy śpię. Nie wiem jak to przeżyje i czemu to służy chyba powrotowi "nowo komuny".
Od poniedziałku do piątku czasem czwarku ta częściowa "prohibicja" nie robi mi różnicy, ale weekend to inna para kaloszy. Sklepy 24h teraz nie mają sensu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!