Bardzo dobra decyzja jeszcze należy wprowadzić całkowity zakaz alkoholu na stacjach benzynowych
Tak naprawdę, większości z nas ten problem nie dotyczy. Nie wiem kiedy ostatnio szedłem po 23ej po alkohol do sklepu, nie przypominam sobie, tak jak chyba większość normalnych ludzi. A do nocnych zabaw są knajpy, puby i kluby, tam też są polscy przedsiębiorcy i pracownicy.
I co to da? Nic. Rozkwitną tylko mety i różnego rodzaju punkty z lewymi trunkami. Kwestia czasu tylko.
Głosy za wprowadzeniem prohibicji oddali:
Ludomir Pencina
Marian Błaszczyński
Piotr Masiarek
Przemysław Winiarski
Mariusz Staszek
Monika Tera
Urszula Czubala
Lech Kazimierczak
Szymon Miazek
Marek Konieczko
Wiesława Olejnik
Piotr Gajda
Łukasz Janik
Sławomir Dajcz
PODZIĘKUJEMY IM PRZY URNACH!!!!
O jak ja bym chcial zyc w wolnym kraju, wieczne zakazy i nakazy. Dokąd zmierzasz Polsko!
kuriozum, będziemy słynni na całą Europę. Meliniarze już się cieszą, a ja zastanawiam się, jakie jest drugie dno tej dość,o dziwo, zgodnej decyzji. Bo jakieś drugie dno być musi. Nikt mnie, staremu koniowi, nie będzie wtykał kitów o wychowaniu w trzeźwości etc. Może ktoś z PT radnych ma knajpę? Ośmieszyliśmy się, a ja lecę na rogatki sprzedawać wachę
a co, panie prezydenciku, ze swobodą prowadzenia działalności gosp.? Czy ten żałosny zakaz jest aby zgodny z konstytucją?
Głosy przeciw wprowadzeniu prohibicji oddali: Marlena Wężyk-Głowacka, Tomasz Sokalski, Bronisław Brylski
Wstrzymali się: Jan Dziemdziora, Ewa Ziółkowska, Rafał Czajka
Głosy za wprowadzeniem prohibicji oddali:
Ludomir Pencina
Marian Błaszczyński
Piotr Masiarek
Przemysław Winiarski
Mariusz Staszek
Monika Tera
Urszula Czubala
Lech Kazimierczak
Szymon Miazek
Marek Konieczko
Wiesława Olejnik
Piotr Gajda
Łukasz Janik
Sławomir Dajcz
widzę, że im bliżej końca kadencji to grupa koalicjantów z SLD jest coraz bardziej niezależna:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!