...jeszcze niech wprowadzą zakaż sprzedaży kondomów po 22:00........
Panie Gajda godzinę policyjna przywroc... pakuje walizki i uciekam z tego patologicznego miasta jak najdalej... a kiedyś kochałem to miasto...
Ja tam się cieszę.Nie będę musiała chodzić na nocki do zagloby.Popieram.
I pomyśleć, że dorośli ludzie zajmują się takimi pierdołami i komplikowaniem spraw prostych. A po kiego grzyba te limity? Czy ktoś naprawdę jest przekonany, że bez ustalonych limitów ludzie zaczęliby otwierać nowe sklepy bez opamiętania? Ilość potencjalnych klientów jest ograniczona, więc i ilość punktów handlowych ustali sam rynek! Czy nikt spośród obradujących nie zna podstawowych praw ekonomii? Po co regulować coś, co może wyregulować się samo? Czy naprawdę w Piotrkowie nie ma ważniejszych problemów do rozwiązania? Co w następnej kolejności będą regulować? Dopuszczalny limit pogłowia sumów w Strawie?
u mnie blisko sklepu nie ma a policja czy straż notorycznie są wzywani do jednej i tej samej rodziny dwa lub trzy razy w tyg.a oni w sklepie wódki nie kupują... czy ten zakaz coś da??? jaka władza sprawująca takie zakazy i nakazy... żenada ...
Masakra!!!! Dlaczego nikt nie pyta mieszkańców o zdanie!! Nie tylko emeryci mieszkają w tym mieście !!! To chyba decyzja która nie pomoże w wygraniu wyborów...
Jednak zmieniam zdanie. To ŚWIETNY zakaz! Rozwiązuje dużo problemów. Np. stan dróg w Piotrkowie (ul.... tu wpisz którą chcesz), standard edukacji (dostęp do choćby przedszkoli), szaloną liczbę inewstorów w mieście...itd.. Popieram radę tegoż miasteczka (a możę "radkę" skoro miasteczka). Zajmuje się PRAWDZIWYMI problemami, a nie jakimiś tam pierdołami. WOW! Europa!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!