Po proszę o dane personalne radnych, którzy głosowali za tym przepisem. Spokojnie, rozliczymy ich na jesieni.
I tak kto pił to i tak będzie pić,tego się nie uniknie,mety będą zarabiać,proste
Stracą sklepy-zaczną upadać.Straci budżet-mniejsze wpływy z podatków.Straż miejska nie wyrobi norm w postaci stówki za picie pod sklepem...Zaczną się redukcje etatów pracowników na wytrzezwiałce i tyle z tego.A zadowoleni będą tylko mohery co im wszystko i zawsze przeszkadza.
Dla zachowania równowagi i zapewnienia mieszkańcom nocnych atrakcji powinny w tych godzinach być otwarte kościoły. Możliwość spowiedzi i rzucania na tacę 24/7
Brawo! Wreszcie pierwszy, jakiś konkretny krok ku postawieniu tamy wszech ogarniającemu społeczeństwo pijaństwu.
Przecież to jest jakaś bzdura. W żadnym kraju i żadnym mieście prohibicja nigdy nie przyniosła niczego dobrego. Już handlarze bimbrem i spirytusem zacierają ręce. Ich zakaz nie obejmie a napewno napędzi klientów bezliku.
Panie Chojniak właśnie stracił Pan mój i mojej żony głos w najbliższych wyborach ! I nie chodzi mi o alkohol, którego prawie nie piję ani nie kupuję po nocach ale nie nienawidzę tego jak ktoś mi czegoś zabrania i wie lepiej jak mam żyć. Za to mój głos ma p. Sokalski, kandyduj na prezydenta !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!