no to już wiadomo kto nie będzie wybrany do kolejnej rady :D Jednak to prawda że jak się nie umie rozwiązać problemu z kulturą picia to się zakazuje alkoholu. Noto teraz mety i bimber bedzie miał wzięcie. Chyba trzeba wstawić gdzieś liste nazwisk radnych którzy głosowali "ZA".
To ciekawe, że sklepy i stacje benzynowe w tym temacie są problemem a lokale już nie. To jak teraz spojrzycie w oczy mieszkańcom którzy mieszkają blisko lokali ???? Paranoja. Czyżby większość radnych już odpalała aparatury ??? :)
Wprowadzą godzine policyjną a ludzie będą klaskać. Tylko ograniczeni umysłowo lubią sie sami ograniczać. Co za chory kraj
To jest przegięcie pały ja piję dwa razy w roku ale ograniczanie innych to przesada!!!
świetne narzędzie do walki z nałogiem tylko pogratulować...przecież to jak walka z nastolatkiem jak mu się zrobi zakaz to tak będzie kombinował aż wykombinuje ehhh katastrofa normalnie ludzie pomyślcie trochę...bo klient z lokalu to już nie pijak i alkoholik i tu juz prewencji nie potrzeba tylko ten ze stacji czy ze sklepu...śmiech na sali ????????????
Brawo!! Popisaliście się dzisiaj!!! Do zobaczenia przy urnie...!!! P.S. proponuję hasło wyborcze: Piotrków Trybunalski - miasto emerytów i rencistów.
I kto to mówi, że policja i straż miejska nie są w stanie zapewnić porządku? Prezydent miasta. To może ci radni którzy głosowali za tą ustawą będą patrolowali ulice?
Ja chętnie spojrzę w oczy tym co mieszkają blisko tych sklepów więc skończ chrzanić te wyświechtane formułki. A ile jest tych punktów zapalnych w mieście że służby nie są w stanie ich ogarnąć? 5 czy 6? Coś te służby bardzo słabo działają... Mi przeszkadzają hałasujące w nocy na Słowackiego motory, czy Krzysztof Chojniak jest w stanie mi spojrzeć w oczy i powiedzieć że zakazu poruszania się motocyklami po Słowackiego nie będzie? No jak będzie Krzysztofie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!