Kręcenia lodów np.
Rozumiem ze w zwiazku z tym nasze darmozjady dopisza sobie wysokie premie..
Szkolić? Ha, ha, he, he, uaaaa, buuahaha, hi, hi, hi, uaaaa, buuahaha, ha, ha! Holender, dajcie mi chusteczkę zalałem łzami laptopa! Nie, lepiej dajcie mi pampersa, bo zaraz popuszczę, ha, ha, he, he, uaaaa, buuahaha, hi, hi, hi, uaaaa, buuahaha, ha, ha!
;D już to widzę, pewnie będą uczyli jak się robi przetargi bo trzeba poukrywać trochę wycieków kasy, ale nie wiedzą jak to zrobić, aby ludzie się nie dowiedzieli. Jedna z wielu ciekawostka "popularnonaukowa" ukazująca to co się dzieje na przetargach - http://natemat.pl/101529,uczciwy-przetarg-wolne-zarty-lewe-przetargi-ustawialy-ze-mna-nawet-ministerstwa-i-sady. Co mi bardzo pasuje do naszego miasta to pewien wycinek tekstu z ów materiału:
- w PT właściwie tymi rozwiązaniami są nie tylko rozwiązania informatyczne, ale i drogowe, ściekowe, sportowe itp. - ale co ja tam wiem. Przecież dobra Unija nam daje wszystko, przynajmniej tak mówili w TV.
Drugi tekścior jaki ostatnio wpadł mi w oko to http://ddwloclawek.pl/pl/11_wiadomosci/9652_prezydent_nie_bedzie_mogl_byc_wybrany_na_trzecia_kadencje_ruch_palikota_wniosl_projekt_uchwaly_do_sejmu.html i tekst
- ale też chodzi o prezydentów, wójtów, starostów (wysokich urzędników wybieranych na więcej niż 2 kadencje). Komentować nie trzeba, już się z tym nie kryją, że muszą sobie zrobić zapasy na chude lata.
Pan prezydent będzie ich uczył pacierza.
Pan sekretarz jak z zatwardziałego komunisty przekształcić się w klęcznik.
Mogą im również naświetlić temat sprzedaży hali balonowej to jest nauka:):) nauczą się pisać specyfikację(SIWZ)tak aby wszystko było przeprowadzone zgodnie z prawę i standardami europejskimi:):):):)
A ile urzędnicy za nasze pieniądze przepili?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!