metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
robaczek ~robaczek (Gość)11.11.2013 17:19

mój dziadek służył w AK .ja wiem co by zrobił (kogo odstrzelił) gdyby widział kto składa kwiaty na grobie nieznanego żołnierza ale już nie żyje więc nie musi patrzeć na tą całą szopke

00

bizoon ~bizoon (Gość)11.11.2013 17:22

Radziszewskiej już dziękujemy wystarczająco dużo złego zrobiła dla naszego miasta DOSYĆ TEGO !!!!

00

guderian ~guderian (Gość)11.11.2013 17:38

Tylko prosimy pana prezydenta, żeby zaczynał przemowienie nastepnym razem od powitania wszystkich mieszkańców, a nie księzy i zakonnic. Mieszkańców było zdecydowanie więcej - prawie 100 % !

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)11.11.2013 17:57

"Luca" napisał(a):

I z czego się cieszysz? Jeśli twoje dziecko chodzi na religię katechetą, a potem nie wiadomo czemu prosi, żeby je wypisać z tych lekcji to niech ci się zaświeci czerwona lampka. Do tej pory wszystko co brudne i niewygodne w Kościele było zamiatane pod dywan, Radziszewska wreszcie odważyła się podnieść kawałek i wymiotła trochę brudu...A p. Skibickiej i reszcie żal, bo kto im będzie teraz organizował takie wycieczki jak Irek?

00

propis ~propis (Gość)11.11.2013 20:52

Pani Radziszewska niech się już Pani zaczyna pakować w tej Warszawie. nie zapomnimy przy wyborach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.11.2013 21:59

"guderian" napisał(a):
Tylko prosimy pana prezydenta, żeby zaczynał przemowienie nastepnym razem od powitania wszystkich mieszkańców, a nie księzy i zakonnic

A byłeś na referendum? Jeśli nie, to teraz nie marudź.

00

jarek ~jarek (Gość)11.11.2013 21:59

jak pakujecie to tych z pis u też to dopiero nieporozumienie nieudacznicy

00

mol molranga11.11.2013 22:23

Oby więcej takich relacji na epiotrkow.pl

00

Karol ~Karol (Gość)12.11.2013 11:43

"Piotrkowianin" napisał(a):
A byłeś na referendum? Jeśli nie, to teraz nie marudź.

Nie widziałem organizatorów referendum ani wśród publiczności ani wśród delegacji składających wiązanki pod pomnikiem Nieznanego Żołnierza.? Czy ta Piotrkowska Inicjatywa Obywatelska to była tylko pretekstem do zaistnienia w mediach? Oj biada byłaby biada, gdyby im się udało. Na szczęście piotrkowianie którzy nie wzięli udziału w referendum to dojrzali i mądrzy ludzie

00

P51 ~P51 (Gość)12.11.2013 12:18

"jarek-" napisał(a):
jak pakujecie to tych z pis u też to dopiero nieporozumienie nieudacznicy

Oddychaj powoooli,spokojnie...
Już?
To napisz to jeszcze raz,tak byśmy zrozumieli o co ci chodzi...;->

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat