metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
predatorback ~predatorback (Gość)26.06.2010 12:51

Wiesz Piotrze - moje starania o poprawę wizerunku Informacji Piotrkowskich są żadne - bo mi za to nie płacą. Natomiast jeśli jest temat to zabieram w nim głos i jak coś - to wyrażam konstruktywną krytykę. Społecznikiem kiedyś byłem m.in. pracując przez 5 lat w Radio Piotrków, teraz twardo stąpam po ziemi i przyglądam się z zainteresowaniem tym co dzieje się w Piotrkowie. Nie jest dobrze, ale chce żeby było lepiej. Dlatego życzę telewizji lokalnej, aby była opiniotwórczym i rzetelnym medium. Swoje spostrzeżenia napisałem w jednym z wcześniejszych postów. Pozdrawiam wszystkich z Piotrkowa.
P.S.
Swoje imię i nazwisko podaję na forum bo nie wstydzę się swoich poglądów.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)26.06.2010 13:00

"predatorback" napisał(a):
Swoje imię i nazwisko podaję na forum bo nie wstydzę się swoich poglądów.

To nie tylko rzadkość, ale i odwaga.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)26.06.2010 13:02

"BLEKI" napisał(a):
czy ktoś tu mówi o piwie? :D

Zigg i Bleki! Ja nie mówię, że nie. Mogłoby to nawet być ciekawe. Tylko trzeba byłoby to przemyśleć. Bo my występujemy w tym miejscu na dość specyficznych zasadach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.06.2010 18:04

A propos piwa, to z 3 miesiące temu niejaki ~ELW obiecał na łamach tego forum piwo za rozwiązanie zagadki dotyczącej obecnej nazwy dawnej ul. Kaliskiej i po dziś dzień z ww. obietnicy się nie wywiązał. :(

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)06.07.2010 01:31

"kris" napisał(a):
Trzeba chyba gdzieś napisać aby nie przyznawali nowej koncesji na to "coś". Poziom programów jest żenujący, na poziomie gimnazjum (ba a nawet w gimnazjum potrafią to lepiej zrealizować).

Doszły mnie po niewczasie plotki, że emisję wznowiono. Włączyłem telewizor 2 lipca. Plotki okazały się prawdą.
W związku z tym mam kilka pytań.
1. Kto to jest ta osoba prowadząca wydanie z 2 lipca i skąd taką wytrzaśnięto?
2. Dlaczego skrót słowa doktor zapisano jako dr.? Z kropką?
3. Dlaczego mam znowu w odbiorze dziwaczny kolaż żółtawo-fioletowy?
4. Czy po wznowieniu po błogosławionej przerwie emisji programu telewizji miejskiej należy spodziewać się kontynuacji ogólnej linii humoru i satyry?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)18.08.2010 23:35

"AGAJJ" napisał(a):
Błagam! Może ktoś wie jak nazywa się piosenka która jest puszczana w naszej telewizji, gdy nie ma żadnego programu, tylko są zdjęcia Piotrkowa?:)

To jest melodia. Nie piosenka. Tytuł podadzą (może) w redakcji.

00

AGAJJ ~AGAJJ (Gość)18.08.2010 20:37

Błagam! Może ktoś wie jak nazywa się piosenka która jest puszczana w naszej telewizji, gdy nie ma żadnego programu, tylko są zdjęcia Piotrkowa?:)

00

cieciorka cieciorkaranga20.08.2010 12:33

"kris" napisał(a):
:
Trzeba chyba gdzieś napisać aby nie przyznawali nowej koncesji na to "coś". Poziom programów jest żenujący, na poziomie gimnazjum (ba a nawet w gimnazjum potrafią to lepiej zrealizować).

Po co sobie strzępić język? Polecam "niemanie" telewizora :P

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)20.08.2010 12:56

"cieciorka" napisał(a):
"kris" napisał(a):
:

Niemanie niemaniem, zgoda.
Ale czy nie rozsądniej, aby obywatele, mieszkańcy Piotrkowa, wyborcy miejscowej władzy lokalnej, zażądali po prostu od tej władzy zlikwidowania tego czegoś?
I zaprzestania wyrzucania w błoto pieniędzy z miejskiej kasy?
Jeżeli kilku (kilkunastu?) osobom z okolic pasażu Rudowskiego zależy na tym czymś, to niech sobie założą wespół prywatne przedsiębiorstwo i nadają nadal to coś.
Ale ani jednego złotego z budżetu miasta!

00

Lola ~Lola (Gość)20.08.2010 13:00

"cieciorka" napisał(a):

A nie wystarczy po prostu pstryknąć sobie guzik 'mute', tudzież zapuścić w TV-skrzynce popisy aktorów komediowych z prawdziwego zdarzenia?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat