metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
baba ~baba (Gość)09.06.2010 09:52

Dlaczego kolejny raz Pani Dyrektor L.Adaszek odmawia wypowiedzi dla mediów? Jest to jej obowiązek. Chyba, że ma coś do ukrycia....

00

mietek ~mietek (Gość)09.06.2010 10:08

Poza tym jeszcze jedna sprawa: nie można porównywać TV z Piotrkowa do TVP czy TVN i Strefy FM do ZETKI CZY RMF. To tak jakby porównać Poloneza do Jaguara. Mierzmy siły na zamiary. Jak na tak małe miasto z radiem nie jest źle, to jedno z niewielu lokalnych rozgłośni w Polsce (nie zsieciowane). Z kolei jeśli na telewizje idzie 6.000 złotych miesięcznie to co za to można zrobić!!!! Jeden dziennikarz TVN tyle ma (i to nie z Warszawy). A gdzie inne koszty.
Nie oczekujmy cudów, ale oczywiście jakieś minimalne standardy powinny być zachowane. Marcin Góra ma trochę racji.

00

Lola ~Lola (Gość)09.06.2010 10:39

Konstruktywna krytyka zawsze ma pozytywny wymiar. Nikt z nas nie oczekuje od piotrkowskiej telewizji jakości z najwyższej półki (której notabene brakuje nawet stacjom ogólnopolskim-marnym kopiom tych zachodnich), ale do licha chyba są jeszcze w naszym mieście ludzie z wyobraźnią, jakąś minimalną charyzmą i żywiołowością! No wybaczcie, ale cedzone przez zęby wiadomości; głupkowaty uśmiech, czy też gimnastyka mięśni twarzy prezentera muszą budzić falę kpiny. Nie nadaję się do TV, to szukam innego zajęcia. To chyba lepsze niż robić z siebie pajaca albo worek treningowy dla całego forum. Swoją drogą ciekawe, kto tych ludzi wybierał? Ten to musi być wielki kpiarz dopiero.

00

patryk ~patryk (Gość)09.06.2010 11:07

mam projekt na Nowe Informacje Piotrkowskie 1) Pownino być Więcej minut,Więcej Sportu i pogody.
2) Więcej Programów
3) Program Całodobowy.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)09.06.2010 14:05

"Lola" napisał(a):
Ten to musi być wielki kpiarz dopiero.

Tak! Podobne podejrzenia mam od dawna. Ubiegłaś mnie. To jest niewykluczone, że ktoś celowo zafundował nam taki program w ramach rozrywki.
I to niskim nakładem kosztów finansowych.
Wspomnijmy, ile śmiechu z tego mieliśmy!
Ile radości!
Rozbawienia aż do łez!
Ileż smutków rozproszyliśmy!
Z iluż depresji się podnieśliśmy!
Z ilu kompleksów się wyleczyliśmy!
A ile sobie na forum poużywaliśmy!
Prawdę mówiąc, wypada podziękować temu skromnemu i mądremu, aczkolwiek anonimowemu człowiekowi, który rzecz całą tak przewrotnie ustawił. Wiedział, co robi!
Dziękujemy Ci zatem serdecznie! Kimkolwiek jesteś!
I nie spoczywaj na laurach! Wierzymy, że wkrótce znów nam zapodasz poprzez kabel porcję solidnej rozrywki na takim samym przynajmniej poziomie!
Wierni telewidzowie, fani Informacji Piotrkowskich

00

patryk ~patryk (Gość)09.06.2010 14:37

a coś jeszcze Pownino Być 4) Siedziba może być dawne klino hawana 5) Nowe Studia
6) Rezyserka 7) Studio z Newsroomem
8) portal informacjyny
9) programy na żywo

00

Doker ~Doker (Gość)10.06.2010 00:31

"patryk" napisał(a):
~patryk (Gość)
10 godzin temu, 14:37
a coś jeszcze Pownino Być 4) Siedziba może być dawne klino hawana 5) Nowe Studia
6) Rezyserka 7) Studio z Newsroomem
8) portal informacjyny
9) programy na żywo

Patryku - może jeszcze 2 wozy satelitarne i piotrkowski Błękitny24? :) Warto by niektórzy uzmysłowili sobie jedno - "telewizja miejska" w telewizorach piotrkowian to jest ostatnie, czego miastu potrzeba. Nigdy poziom nie będzie satysfakcjonujący, bo tu nie da się zrobić telewizji - to jak budowa przeprawy promowej przez Strawę! Niby można ale zawsze to będzie kasa wyrzucona w błoto. Warto natomiast rozwijać projekt "telewizji" na YouTube oraz postarać się o więcej czasu np. w Łódzkich Wiadomościach Dnia (ale tu trzeba chcieć, rozmawiać, uzgadniać!).

00

predatorback ~predatorback (Gość)10.06.2010 05:17

Doker wspólnie z Rafałem z MOK będziemy chcieli rozwijać kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/piotrkowTV
Zachęcamy do przesyłania filmików z wydarzeń kulturalnych Piotrkowa. Po weryfikacji będą umieszczane na stronie MOK żeby mieszkańcy Piotrkowa wiedzieli co ciekawego dzieje się w mieście.

00

~J. ~J.ranga10.06.2010 09:46

a ja myślę że, w tej pseudo telewizji, poziom żenady znacznie się podniósł :-)

00

patryk ~patryk (Gość)10.06.2010 15:54

tak może być.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat