metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
arti2811 ~arti2811 (Gość)23.02.2010 14:38

Ciekawy artykuł może wypowie się druga strona??

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)20.02.2010 19:30

Mamy XXI wiek .Niech każdy wierzy w to co chce!! Nic mi do tego.Daję żyć, pod warunkiem że Inni stosują takie samo stanowisko w stosunku do mojej skromnej osoby.Czyż nie o to chodzi, w tym wszystkim? Pozdrawiam

00

97-300 97-300ranga20.02.2010 20:09

Sektą byli i zostaną.

11

97-300 97-300ranga20.02.2010 20:14

<MARKPIO>napisał-a,cytat"Czyż nie o to chodzi w tym wszystkim?" Nie.

00

Major Ortodoks Aleksander Newski ~Major Ortodoks Aleksander Newski (Gość)20.02.2010 19:06

"Niektórzy określają świadków Jehowy mianem destrukcyjnej sekty i z niechęcią odnoszą się do tej religii. Michał Kałużny przyznaje, że ta nieprawdziwa opinia jest szerzona przez ludzi, którzy nie znają świadków Jehowy." - Bzdura, najczęściej przez ludzi, którym jehowici zniszczyli rodziny, lub którzy mieli bliskich znajomych, namówionych na uczestnictwo w sekcie.

11

Major Ortodoks Aleksander Newski ~Major Ortodoks Aleksander Newski (Gość)20.02.2010 19:08

Pomyśleć, że u nas zamiast postawienia jakiejś pięknej Cerkwii postawili te "Sale Królewskie" :x.

01

Mac ~Mac (Gość)20.02.2010 15:11

Dobrze ze w tym miejscu postawili ta sale - chociaz bedzie spokoj wole to od kamienicy z łbami-rozbójnikami.
To co mnie denerwuje w nich to nagabywanie na siłę - zdarza się to wszędzie na ulicy w szkole dosłownie wszędzie...to jest dość irytujące gdy podchodzi do mnie ktoś i chce udowodnić że moja wiara jest zła a jego dobra :-\
Skoro mają się za takich dobrych to dlaczego nie pomagają biednym ludziom w Afryce??
Jest to kolejna sekta która została założona przez bogatych amerykanów którym się nudziło ;-\ Niestety w USA jest bardzo daleko idąca rozwiązłość kulturowa i religijna i powstają takie ,,cuda", które niestety rozprzestrzeniają się na cały świat.

11

Renata ~Renata (Gość)15.02.2010 13:39

Cytuję:
Świadkowie Jehowy są uznawani za jednych z najbardziej praworządnych członków społeczeństwa, i to bez względu na to, gdzie mieszkają.

Znam kilku świadków, a nawet jeden z nich mieszka tam gdzie ja. Ci, co ich znam swoim zachowaniem zaprzeczają powyższej opinii.Ich się nie przegada ani nie przekona. Pismo Święte znają na pamięć i lepiej niż niejeden kapłan katolicki.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)15.02.2010 14:28

To co że znaja Pismo Święte.Ile to juz razy przepowiadali koniec świata?Hehe

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat