Most się w końcu zawali to będziecie mieli w końcu spokój po co wam S12,dostaniecie od rządu TRATWY + i nie będziecie psioczyć
W tym roku w Świnoujściu oddadzą tunel. Promy zostaną wolne. Brać je na Pilicę i heja banana. Albo na Przedbórz niech jadą. Ludzie tu w okolicy przynajmniej ciszę będą mieli.
I prawidłowo. Teraz trochę Focus odetchnie od epików i na parkingu znów zapanuje porządek.
Jestem baraniorzem i ta zmiana mi się podoba a wapnioki niech siedzą u siebie
To jest chore, aby najbliższe dostępne przeprawy były oddalone o 15 km (Smardzewice) i 30 km (Przedbórz)!
A na co komu jeździć przez Sulejów? Ja tamtędy nie jeżdżę i wam też polecam nie jeździć
No co chcecie mowili o ruinie, więc dotrzymali pisowskiego słowa
A wiecie że ja się urodziłam w Sulejowie? Tylko nie ma tam pracy i teraz mieszkam w kole
Przeciez ten most był remontowany 10lat temu. Na zachodzie mosty stoja po kilkadziesiąt lat i nic im nie jest. Na wschodzie zreszta też...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!