Jeśli to prawda, to nie wiem jak to wytrzymamy.
Droga Piotrków - Sulejów od kilkunastu lat jest nie do zniesienia.
To pan burmistrz nie wie że ma Stary Most A chociaż wiesz że ma nową kładkę
Ludzie latają w kosmos, przeszczepiają narządy, ale w Sulejowie remont mostu przerośnie zarządzających i mieszkańców.
Trzeba postawić tymczasowy most obok na czas remontu lub budowy nowego. Jaki to problem. W Warszawie stał taki most, most Syreny. On nawet jest złożony w magazynie w razie jakby był konieczny do użytku.
Czyżby pa Jacek rozpoczął właśnie kampanię wyborczą do sejmu, a pan Ostrowski kampanię wyborczą do senatu???
No to ja mam wielkie szczęście,bo dwa lata temu kupiłam poduszkowiec i dzięki temu,że nadarza się taka okazja,jego koszt zwróci mi się być może nawet w dwójnasób, bo będę przewoziła chętnych w obydwie strony przez Pilicę. Róbcie jak najprędzej tą blokadę, póki jeszcze polska złotówka ma jakąś wartość.
Lorek przyjedzie z Macierewiczem i telusem. Będą auta przenosić. Spoko
Z całym szacunkiem "Panie Syrena" jesteśmy w Sulejowie a nie w Warszawie... woj. łódzkie nie stać na takie inwestycje
Znajdźmy eksperta co stwierdzi zły stan mostu i nakaże przejazdu pojazdom do 2,5 tony
Może wtedy pospieszą się z s12
A od starszych mieszkańców Sulejowa słyszałem że po wybudowaniu mostu stały tabliczki do 25t a teraz raczej jest więcej jak spotkają się 4 tiry na moście
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!