W tym roku w Świnoujściu oddadzą tunel. Promy zostaną wolne. Brać je na Pilicę i heja banana. Albo na Przedbórz niech jadą. Ludzie tu w okolicy przynajmniej ciszę będą mieli.
Most się w końcu zawali to będziecie mieli w końcu spokój po co wam S12,dostaniecie od rządu TRATWY + i nie będziecie psioczyć
Spokojnie. Idą wybory, więc PiS skoro już obiecało S12 to obieca wam też i most. I jak będą kolejne wybory to też wam to obieca. Program wyborczy PiS: Nie ma rzeczy, której wam nie możemy obiecać!
A może przeprawa promowa. To tylko pomysł. Jak przeczytałem tytuł to najpierw pomyślałem że przyjeżdża Antoni Macierewicz otworzyć swoje "dziecko" tą słynną kładkę s-dwunasteczkę (z małej literki)
Dlatego najpierw powinien być gotowy nowy most pod S12 a potem remont starego ale władze mają to w du... A może lepiej niech zamkną most i cały ruch pójdzie gdzie indziej a mieszkańcy Sulejowa na busa do Piotrkowa sobie kładką przejdą
To też most jest w stanie dostatecznym/mierny wiedziałem już 4 lata temu ale nic nie mówiłem czekałem na S12 ale widzę,że odcinek Kozenin -Piotrkow Tryb A1 jest odłożony w czasie czyli 2030-2032.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!