Ten most jest najbardziej Strategicznym obiektem w Polsce
Aż dziwne że każda władza ma to w D...e tsk samo jak Dk12
Wybory idą to zaraz będą ze dwa mosty przez pisowców obiecane. Tak jak s 12
To też most jest w stanie dostatecznym/mierny wiedziałem już 4 lata temu ale nic nie mówiłem czekałem na S12 ale widzę,że odcinek Kozenin -Piotrkow Tryb A1 jest odłożony w czasie czyli 2030-2032.
Dlatego najpierw powinien być gotowy nowy most pod S12 a potem remont starego ale władze mają to w du... A może lepiej niech zamkną most i cały ruch pójdzie gdzie indziej a mieszkańcy Sulejowa na busa do Piotrkowa sobie kładką przejdą
A może przeprawa promowa. To tylko pomysł. Jak przeczytałem tytuł to najpierw pomyślałem że przyjeżdża Antoni Macierewicz otworzyć swoje "dziecko" tą słynną kładkę s-dwunasteczkę (z małej literki)
Spokojnie. Idą wybory, więc PiS skoro już obiecało S12 to obieca wam też i most. I jak będą kolejne wybory to też wam to obieca. Program wyborczy PiS: Nie ma rzeczy, której wam nie możemy obiecać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!