Poza tym "Most Syreny" jest mostem saperskim, jakoś nie widze by to przedsięwziecie miało sens w sytuacji mostu w Sulejowie.
A pisowcy kupują używane czołgi Abrams ważące 70 ton to chyba je helikopterami przez takie mosty będą przeprawiać.
Fajnie, a gdzie były władze do tej pory? S12 się blokowało, a teraz odwracanie kota ogonem. Jak most się rozleci, to puszczą objazd przez Leszno Kludixe, Witow i Zalesice....przeciez Panu burmistrzowi to lotto. On będzie m
Znajdźmy eksperta co stwierdzi zły stan mostu i nakaże przejazdu pojazdom do 2,5 tony
Może wtedy pospieszą się z s12
A od starszych mieszkańców Sulejowa słyszałem że po wybudowaniu mostu stały tabliczki do 25t a teraz raczej jest więcej jak spotkają się 4 tiry na moście
Z całym szacunkiem "Panie Syrena" jesteśmy w Sulejowie a nie w Warszawie... woj. łódzkie nie stać na takie inwestycje
Lorek przyjedzie z Macierewiczem i telusem. Będą auta przenosić. Spoko
No to ja mam wielkie szczęście,bo dwa lata temu kupiłam poduszkowiec i dzięki temu,że nadarza się taka okazja,jego koszt zwróci mi się być może nawet w dwójnasób, bo będę przewoziła chętnych w obydwie strony przez Pilicę. Róbcie jak najprędzej tą blokadę, póki jeszcze polska złotówka ma jakąś wartość.
Czyżby pa Jacek rozpoczął właśnie kampanię wyborczą do sejmu, a pan Ostrowski kampanię wyborczą do senatu???
Trzeba postawić tymczasowy most obok na czas remontu lub budowy nowego. Jaki to problem. W Warszawie stał taki most, most Syreny. On nawet jest złożony w magazynie w razie jakby był konieczny do użytku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!