P. Marlena mówi że po wygraniu przez nią wyborów nikt nie straci pracy.A podczas debaty wymienia nazwiska osób,które jej nie odpowiadają .Czy te osoby mają czuć się zagrożone utratą stanowiska ?
O kim my tu debatujemy o jakieś tam radnej jurto św dajcie na luz
Myślę że decyzje karzdy z nas podjął
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
pani marlenko rządzenie miastem to nie pokazywanie się i uśmiechanie na ściankach a to właśnie pani robi. Przez 4 lata nic pani nie zrobiła i nie zrobi. Chcemy zmian, ale nie panią
Za park technologiczny ma PAN plusa. Tylko taki bełchatowski, a nie jakaś beznadzieja. Z mediateką może to być strzał w dziesiątkę.
Panią Marlenę poniosła wyobraźnia... Jak dla mnie za dużo krzyku i pretensji, za mało merytoryki. Mój głos zostaję przy panu Krzysztofu Chojniaku w 2 turze
Ludzie zastanówcie się kogo wybieracie :D Prezydent zapewnia że dalej będzie kontynuował to co robił do tej pory... A co On takiego narobił ? Wojska Polskiego w zapłakanym stanie o Rossevelta i Żelazna lepiej omijać... Starą Havanę sprzedał prywatnej osobie. Młodzież ucieka gdzie się tylko da, nic nowoczesnego dla młodzieży nie powstaje. A Prezydent chce budować zasadę 'By emerytom było najlepiej' :D A racja są rowery miejskie gdzie dzieci mogą jechać z Focusa do Focusa bo nigdzie indziej nie ma stacji z rowerkami dziecięcymi :D Popieram jego kandydaturę :D
Mam nadzieje, że ten układ upadnie. Czas na kobietę w Piotrkowie Trybunalskim.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!